Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 29.388
- 7.695
- 2.018
Sanırım forumda tek eksiğimiz eskorttu, o da tamam oldu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Talihsiz olmuşYalnız o zamanlar lc'nin pazara dönmediği, mavi poşetlerinin elden ele dolaşmadığı günler olsa gerek, o bile o kadar değişmişken senin bir birey olarak değişimini yadırgamamak gerek diye düşünüyorum son tahlilde
![]()
Yok daha önce eskort skandalı yaşandı.Sanırım forumda tek eksiğimiz eskorttu, o da tamam oldu.
Yok daha önce eskort skandalı yaşandı.
Ahmet Bey ne yapıyorsunuz yahuBu ikincisi olmuş o zaman.
Müstehcen içeriktir.
Edit. Konuda kimse kalmadı. Lan olm hepiniz verdiğim linke mi tıkladınız ne yaptınız ?![]()
Gayet tabiiBu ikincisi olmuş o zaman.
Müstehcen içeriktir.
Edit. Konuda kimse kalmadı. Lan olm hepiniz verdiğim linke mi tıkladınız ne yaptınız ?![]()

o linke tıklayıp tek tek resimleri açmayan bizden değil ������
bende yarın öbür gün evet ben de biliyorum şahit olmustum diye baktımSadece hanımefendinin mesleğiyle ilgili tetkikte bulunabilmek adına, göz ucuyla bakmış bulundum. Allah affetsin.
Doğru söylüyorsunuz. Bu sizin en doğal hakkınız. Hayatın gerçekleri ile yüzleşmemiz gerekiyor sonuçta.Forumdaki hemcinslerimin harama uçkur çözmesini engelliyorum Murhan kardeşim. Zina çok büyük bir günahtır neticede.
batuşşş eylül hanımı rahat bırak lutfen. düzeyli bi şekilde sohbet etmeye çalısıyoruz ama hepimizi edit manyağı yaptın karşim