- 6 Eylül 2014
- 93.995
- 64.782
- 4.608
caner erkin lan buDevam yaza hazırlık![]()
Şampiyon GALATASARAY yazdıracağız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
caner erkin lan buDevam yaza hazırlık![]()
Şampiyon GALATASARAY yazdıracağız
At merak ettim şimdi...O zaman size 2 hafta önce sanayi sitesi içinde ki güvenlik kamerasından alınan 2 vs 1 kavga görüntülerimi atayım mı ?![]()
Hatta Beşiktaş macı öncesinde Sponge Pub'da görüştüğümüzde sol göz kapağımda morluklar vardı.
At merak ettim şimdi...
Gscimbom Mobile
Evet dikkatimi çekmişti ama şeyyapmamıştım pekO zaman size 2 hafta önce sanayi sitesi içinde ki güvenlik kamerasından alınan 2 vs 1 kavga görüntülerimi atayım mı ?
Hatta Beşiktaş macı öncesinde Sponge Pub'da görüştüğümüzde sol göz kapağımda morluklar vardı.
O zaman size 2 hafta önce sanayi sitesi içinde ki güvenlik kamerasından alınan 2 vs 1 kavga görüntülerimi atayım mı ?![]()
Maşallah atlet reis.Ekli dosyayı görüntüle 21975
Renktaslarima bir anlik da benden gelsin..sipam 3 yasinda alirim bir Masallahinizi
Üstat allah sahibine bağışlasın kız olsam...Tövbe bismillah cihat dağlarda gezer...ismailenver kaçar...Bu da benim.
10 kilo verdim biraz güçsüzüm ama toparlıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 21968Ekli dosyayı görüntüle 21970Ekli dosyayı görüntüle 21971
Gscimbom Mobile
Cenk Gönen?
Hahaha.Üstat allah sahibine bağışlasın kız olsam...Tövbe bismillah cihat dağlarda gezer...ismailenver kaçar...Bu da benim.
10 kilo verdim biraz güçsüzüm ama toparlıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 21968Ekli dosyayı görüntüle 21970Ekli dosyayı görüntüle 21971
Gscimbom Mobile
Üstat bana bunlarla gelin bende de çok var...Yıl 2006...Yer Kazlı Çeşme...Erikli Baba Türbesine varmadan ben tek 4 şopara karşı çok şehane kavga ettim sonunda sol elim beşinci boğumdan kırıldı gözümü cerrahpaşa araştırma hastanesinde açtım...Bir ara sanki samatya meydanını görür gibi olmuştum o kadar...O zaman size 2 hafta önce sanayi sitesi içinde ki güvenlik kamerasından alınan 2 vs 1 kavga görüntülerimi atayım mı ?
Abi herkes benzetiyor yahu![]()
Yani verecektin terbiyesiz ahlaksız...Eyvallah üstat allah cümlemizi yedi kebairden korusun hürmetler...Hahaha.
Eyvallah renktaş.
Evliyim iki çocuğum var.
Tövbeleyim artık.
Isterse Kim Karadashian gelsin vermem![]()
Gscimbom Mobile
Üstat allah seni de sahibine bağışlasın ne o sol zumzukundaki üçünçü boğumun üzerindeki? Yumruk izimi aslan parçası...hürmetler sana da...
Maaşallah aynı babası...Allah üzüntüsünü, sıkıntısını, çaresizliğini sana göstermesin...Sıralı ölüm nasip olsun sana...Hürmetler öpüldünüz...Ekli dosyayı görüntüle 21975
Renktaslarima bir anlik da benden gelsin..sipam 3 yasinda alirim bir Masallahinizi
At merak ettim şimdi...
Gscimbom Mobile

Yemin ediyorum alfa man'sin üstat ben 2006'da bahsettiğim olayda elim kırılırken bırak çeken kamerayı cem evinin önündeki adam bile içeri kaçtı beni hastaneye bırakan taksici ağabey kusura bakma seni yanlışlıkla hasteneye bıraktım ücretimi takdim edecek misin demişti...Karşımdakiler 2 senedir bayrampaşa tarafındaki sanayi sitelerinin etrafına çökmüş değnekçi, hırsızlık , haraç kesen, suriyeli işçi pazarlayan, adam döven enteresan mahluklar. . O kadar çok olay yaşandı ki çoğu karakolluk vaka , çoğunda net kamera görüntüleri var ve nedense bu arkadaşlar hep bu bölgede her gün sayısız suç işliyorlar ama ne polis ne zabıta bunlara hiç birşey demiyor.
Bizim sitede çok işverenden haraç almaya calıstılar , dükkanları kurşunladılar herkesin ekmeğine göz koymuş ahlaksız cibiliyetsiz tipler. Bu zamana kadar hiç bana bulaşmamışlardı. Sitenin önünde misafirimi beklerken laf attı takmadım. Daha sesli laf attı akabinde önüme doğru tükürünce önüne geçtim bende 'noldu şimdi ya '' ? dedim. Sitenin gece güvenliği ihalesini onların aldıkklarını artık aidatı da onlara vereceğimi söyledi. (site 24 saat güvenlikli 92 adet kamerayla izleniyor)
Bende onu tanımadığımı ve aidatı site yönetimine vermeye devam edeceğimi söyledim. Direk yakama yapıştı.
Videoya sonradan giriyorum yaşlı adam ve kırmızı eleman düşmanlar. Videoya 24. saniye ayağımla beraber giriyorum yakama yapıştığı andan itibaren. Videoda bi yumruk yiyorum beni arkadan çeken yaşlı adama vururken sol gözüme bi yumruk geliyor. Talihsiz bir yumruk yedim okadar. Şuan hala sürüyor olay el mecbur işyerine giderken artık daha temkinli daha sıkı gidiyoruz.
Bu şerefsizler birde kahpeki sorma , bana site etrafı ve dışından ulaşamaya gücü yetmiyor ama işyerimizde calısan kızcağızın akşam vakti önünü kesiyorlar falan.
2 ay sonra baba olacağım. Onun hatrına tansiyonu düşük tutuyorum işyerinde. Sağolsun haberi alan herkes işyerine akın etti. Ama ben bu meseleyi bir gece tek başıma çözme taraftarıyım.
Polis ve savcılık hiçbirşey yapamadı 2 senedir. El mecbur dedik ya ekmek parası katlanıyoruz bu tiplere. Sabrın sonu ya selamet diyoruz her zaman için.
Ha videoda arka planda güvenlikler ''ha iyi vuruyon '' tarzı konusmalar var diye arkaya bi muzikte yapısıtırdım
20180423_141737_3 - Streamable