- 29 Ağustos 2009
- 38.380
- 34.133
- 3.243
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Büyüksün Doruk. Foto atmayayım ama kendimi tarif edeyim. Beni hayal ederken zorluk çekmezsin.
188cm. 86 kilo Siyah saçlı (biraz beyaz var çok az) kahve gözlü. Bıyıklı top sakallı biriyim.
Biz de seni görmedik bu arada.
Maşallah reis beni kırıyorsun keramettin rica etse atar mısn ?
Hayır. O söylerse fotoğraf çekilmeyi bile bırakırım.
@Kenan Ünal beni sanırım gördü. wts fotomdan. Ama o fotodan sonra çok değiştim. 3 yıllık foto yüklü orada.
valla şikayetçi değilim kıllı olmaktan ama böyle süt çocuğu görünümüne en son ilkokulda o da galiba sahiptim üstat alnımda saç var...kaş desen kaş değil fırça...Hürmetler...
10 seneyi aşkın süre sonunda, 30 dakikalığına da olsa kendimi ve oğlumu paylaşmış olayım.
Unsee — Free online private photos sharing
Bu güzel ortamın devam etmesi dileğiyle![]()
Ya ne atacağım be insanın alnında kıl kökü mü olur@Mustafa Kaya & @Uğur Güzel sizlere cesaret olacaksa benim gibi süreli atın..
Unsee — Free online private photos sharing
Ya ne atacağım be insanın alnında kıl kökü mü olur![]()
Saçma sapan yerlere atıyorsun görmeyi beceremiyorum doruk. Bir defa daha atmıştın ben yine becerememiştim görmeyi![]()
Ya ne atacağım be insanın alnında kıl kökü mü olur![]()
Saat 17:00 da buraya foto atıyoruz.. Var mısın reis ?

Yok gelmediUğur boşver kılı falan şimdi yahu.. Zincirlerimizi kopartmanın vaktı gelmedi mi ?
Haklısın işte üstat sorukun halleri...Forumda genel sohbet başlığı dışında her başlıkta sphbet edebilirsin diye bi kural mı var anlamıyorumki
Bana bak Uğur..Haklısın işte üstat sorukun halleri...
soruk kim
ben değil mustafa renktaş dedi yukarıda duruyor güzel ama...soruk kim