Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.760
- 109.571
- 4.878
Cok iyi kilo vermistim geri aldim yaw, 70'e kadar inmistim 90'dan simdi 78'im yine artistayiz
Sac sakalim duzgun degildi o gun yav.
3 4 kilo fazlamda vardi benimde toparladik sukur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cok iyi kilo vermistim geri aldim yaw, 70'e kadar inmistim 90'dan simdi 78'im yine artistayiz
Senin kocan olmak isteyen de yok zaten lütfen laflarımıza dikkat edelim sen çıkardın bu mevzuyu zaten onun için hürmetler...Koca aramıyoruz burada biz dostumuzun fotosunu görmek istiyoruz..
Tam senden beklenecek hareket, zaten onu görünce kesin bu dedim.

Ne ajanı be Doruk. İstersen cep numaramı vereyim, instagram linkimi vereyim özelden; istediğin gibi bak incele. Burada ulu orta koymanın anlamsız olduğunu düşünüyorum o kadar![]()
Ne isteği anlamadım ulan!
Anlaşılıyor senin olmadığın zira senin gibi dış görünüşe önem veren bir adamın öyle bir ambalajı olsun gözüme sokardın...O değilim ulan adamı ekleyip ne oluyor mk dedirtmeyin adama![]()
özelden atıyorum Yusufçuğum ama hiç benzemiyorum o hallerime![]()

:rose:Anlaşılıyor senin olmadığın zira senin gibi dış görünüşe önem veren bir adamın öyle bir ambalajı olsun gözüme sokardın...
Atamaz çünkü dürüst değil benim gibi...Yok prensip olarak atmıyormuşAçıktan at reis bu uğura laf söyletme yahu.. Senin gibi Hatay delikanlısına yakışmıyor..:rose:
Atamaz çünkü dürüst değil benim gibi...Yok prensip olarak atmıyormuşDesene çekiniyorum diye açık açık benim gibi...
Yoo izahatını yaptım yahu çirkinim internet alemine meze olmak istemiyorumBu iki arkadas.. utangac biraderler tagi verilmelidir..
Bu kadar cekinmenin baska izahi yok..
Üstad resmini görecekmiyiz artıkAtamaz çünkü dürüst değil benim gibi...Yok prensip olarak atmıyormuşDesene çekiniyorum diye açık açık benim gibi...
Yoo izahatını yaptım yahu çirkinim internet alemine meze olmak istemiyorumÖyle komik alay edilecek bir çirkinlik de değil ibretlik
Hürmetler...
Yok kardeşim yazdığım gibi internet alemine bomba gibi düşmek istemiyorum...Hürmetler...Üstad resmini görecekmiyiz artık
At resmini de internet alemi büyük 1 mücahit görsünYok kardeşim yazdığım gibi internet alemine bomba gibi düşmek istemiyorum...Hürmetler...
Boy kilo normal insan ölçülerinde onda sıkıntı yok...yazmıştım zaten 1.82 boy 93 kilo...Ben de gözlüklüyüm...Saçlar ağarmış, beyaz ten ama o kadar çok kıl var ki hepsi ağarana kadar kara bir cisim olarak kalacağım ten rengine rağmenBoy kilo kac? Efekle resmini siyah beyaz falan yap oyle at.
Mücahit sakalım var zaten...Bayram için kısalttım...At resmini de internet alemi büyük 1 mücahit görsün
3-4 ay önce bilet devri için @Mustafa Kaya ile iletişime geçip numarasını almıştım 13 like'a Whatsapp profil fotoğrafını atarım
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi