Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.557
- 106.190
- 4.738
Kvkk(gdpr) çok katı o konularda. Şifreyi görmek mümkün değildir xenforo altyapısında büyük cezaları var çünkü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu duyduguma sevindimTasaklari olan 2 herif ile ictim bu durum beni uzmekte.
Raki sever misin ?Bunu duyduguma sevindim
Pm falan okunduğu yok. Daha önce forumu ve üyeleri şikayet etmekle tehdit eden 3-5 kişilik bi grup vardı onları banlayıp şifrelerini değiştirip profillerine girdik ama bu herkesin güvenliği için yapıldı sadece. Onun dışında üyenin şifresini bilmeden pmi okunamaz. Şifreleride biz dahil kimse bilmiyor biz sadece şifre değiştirebiliriz şifreyi göremeyiz. Aksini iddia edip ispatlamayanda şerefsizdir (sana demiyorum).
Samicim foruma donusun sonrasi iyice manyak 1 herif olman beni sevindiriyor
Emrah'ın dediklerinin altına imzamı atarım.
Şifreler güvenlik açısından MD5 metodu ile saklandığından (MD5 olmadan da saklanır ama işin doğrusu bu olmaz) şifreyi yöneticide olsa göremez.
MD5 - Vikipedi
tr.wikipedia.org
Mesaj konusunda ise kurumsal alışveriş sitelerinde bile yeri geldi mi arka plan da çalışan filtelerden de destek alarak veya bir şikayet olduğunda sıkıntılı durumda mesajlar incelenir. Bu da gayet doğaldır.
Bu geceAdama yalnız rakı içemeyenlerden misin diye sordum cevap olarak taşağı olan iki insanla rakı içtim üzgünüm diye cevap verdi, bunu da tarihe not olarak düşelim. Manyaklık seviyesi öyle bir noktaya gelmiş ki ikili diyaloğa giremiyorsun, kendi kendine alakasız cevaplar veriyor.
benim sifremi nerden ögrendin!Pm falan okunduğu yok. Daha önce forumu ve üyeleri şikayet etmekle tehdit eden 3-5 kişilik bi grup vardı onları banlayıp şifrelerini değiştirip profillerine girdik ama bu herkesin güvenliği için yapıldı sadece. Onun dışında üyenin şifresini bilmeden pmi okunamaz. Şifreleride biz dahil kimse bilmiyor biz sadece şifre değiştirebiliriz şifreyi göremeyiz. Aksini iddia edip ispatlamayanda şerefsizdir (sana demiyorum).
Dandik bir ürüne benziyor. Alkol icmeye baslasam bile agzima surmem.Raki sever misin ?
Lan zaten 3 tane şifren var şu hayatta tabi bilirimbenim sifremi nerden ögrendin!
Evet bugünlük gsc dozumuzu aldık ufaktan çıkış yapmanın vakti geldi gibi gözüküyor.