Sertan Nalbant
10 Numara!
- 1 Eylül 2015
- 13.342
- 8.243
- 1.088
hepiniz pirlanta gibisiniz keske sizler gibi olabilsem![]()
calimero yu biliyor musun?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hepiniz pirlanta gibisiniz keske sizler gibi olabilsem![]()
way be zaman ne çabuk geçiyo maç yaptığımız da 1 2 ay kalmıştı doğmasına
kucukluk fotonu attiginina gore demek ki kafani sisirmem az gelmisKafamı bilmem ne ettin fotoğraf fotoğraf diye diye attım; memnun oldun mu?
Fenerliyken Galatasaraylı kazak giyiyorsun, Galatasaraylıyken ifb başkanından hoşlanıyorsun enteresan 1 adamsın
Fenerliyken Galatasaraylı kazak giyiyorsun, Galatasaraylıyken ifb başkanından hoşlanıyorsun enteresan 1 adamsın
üstsüz isterizHazır bu kadar kişi foto atmışken ben de mi atsam.
sent via GSC
Hazır bu kadar kişi foto atmışken ben de mi atsam.
sent via GSC
sen atarsan ben her turlu yollarim fotoyuHazır bu kadar kişi foto atmışken ben de mi atsam.
sent via GSC
Sert bakışlı, kısa saçlı bir alamanci bekliyorumHazır bu kadar kişi foto atmışken ben de mi atsam.
sent via GSC
Şu gözün şiş hali olan fotoyu akıllardan silmelisin ahbabHazır bu kadar kişi foto atmışken ben de mi atsam.
sent via GSC
Hep Aydın hırbosu yüzünden oldu.Şu gözün şiş hali olan fotoyu akıllardan silmelisin ahbab![]()
üstsüz isteriz
Sert bakışlı, kısa saçlı bir alamanci bekliyorum
Üstsüz ne demek yav insanlara ne anlatıyorsun MK. Gözümün resmini atmıştım yüzümün üst tarafı görünüyordu sadece.Üstsüz bir foto atmıştı. Gözünü arı mı ne ısırmıştı; gözüm şişti diye foto atmıştı.
maşallahKarşınızda La Sagrada Familia ve ben.
![]()
sent via GSC