Üye Fotoğrafları

Sen de atacaksan at tatavayı keselim artık.
Atmayacağım yahu kuzenin sorup duruyor ben de yok diyorum 2 senedir aynı muhabbet... Çok merak ediyorsan ne zaman buluşuyoruz? 8 aydır bir büryan yiyeceğiz arada 2 defa uçurdunuz :( Bu arada da mondros müterake sınırlarına ulaştık ulaşacağız... Ne zaman zıkkımlanacağız???

Atmayacağım yahu kuzenin sorup duruyor ben de yok diyorum 2 senedir aynı muhabbet... Çok merak ediyorsan ne zaman buluşuyoruz? 8 aydır bir büryan yiyeceğiz arada 2 defa uçurdunuz :( Bu arada da mondros müterake sınırlarına ulaştık ulaşacağız... Ne zaman zıkkımlanacağız???

Anca yemek Gsc'den 2 kişi davet etmedin hala Arena'da bi maça olmaz ki böyle

Anca yemek Gsc'den 2 kişi davet etmedin hala Arena'da bi maça olmaz ki böyle
Yok o muhabbeti hususi söylüyorum buluşacakken uçuruldum 2 gün kala :) Bu arada ben emrah ile konuşuyorum bugün de görüştüm. Loca işi olacak. Futbolda tek başıma yapamayacağım ama kuvvetle muhtemel basketbol olacak.

Bugün taçsporla görüştüm federasyon baskı yapmış bu sene erkek ve kadın takımlarımız taçsporda ataşehirde değil burhan felekte olacakmış. O yüzden voleybol olmayacak. İsterdim ortamı güzeldir zira. Neyse erkek basket için netleşince tutarlarıyla yazacağım. Her maç öncesi ve sonrasında bir şeyler yapar zıkkımlanırız hürmetler...

Hadi at fotoğrafını bu gizemi kaldır ortadan. Ben seni arasam bulurum da öyle boş bi vaktim yok şuan.

Merak edilenler TOP 3 listem Zahir, Zerkan ve Zarper.

Z-list.
Zamaninda paylasmistim ama gorunmuyor simdi

Cevap: Üye Fotoğrafları

Armanın peşindeyiz

580535_150007435166046_1196242905_n.jpg

ismail enver foto atmayarak bir robot olduğunu kanıtladın.Captcha testi yapmak lazım sana.

Geri
Üst Alt