cezanın gelmesine 2 gün var diyelim o vakithaftasonunun bitmesine 2 gün var daha sabırlı olalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cezanın gelmesine 2 gün var diyelim o vakithaftasonunun bitmesine 2 gün var daha sabırlı olalım
cezanın gelmesine 2 gün var diyelim o vakit
faşist tavırların beni üzüyor ama başka çarem yok gibi
Alpay ses kaydın var mı ? sesin nasıl?
Yok şarkı olarak değil yahu tok mu sesin, tonu filan onu kastettimSöylemeyi severim ama ahım şahım olduğunu iddia etmem abes olur.
Yok şarkı olarak değil yahu tok mu sesin, tonu filan onu kastettim
Yok şarkı olarak değil yahu tok mu sesin, tonu filan onu kastettim
Reis hürmetler...
İrtibatta kalalım ciddiyimÇok değil. Hayırdır
Eşeğin aklına karpuz kabuğu kaçırdılar diyelim üstat bir çek ediyorum bir aralar burada baya bir takışmıştık bakıyorum geçmişe doğruUstad adamın ses tonunu neden merak ettin ?
İrtibatta kalalım ciddiyim
Yok ya kötü bir şey seninle o kadar sulh yaptık merak ettim sadece hayırdır hayırNe alaka sesim falan soruyon
Ulan bu ne tüh rezillerBen buraya çok güzel niyetlerle üye olmuştum eski erkek arkadaşımda görmüştüm beni maça götürürdü.
Ama sanırım haya ettim üye olmakla :/
Yok ya kötü bir şey seninle o kadar sulh yaptık merak ettim sadece hayırdır hayır
Yenisini at la o zaman Zurnacı eline mi yapışacakZamaninda paylasmistim ama gorunmuyor simdi
Seninle buluşmam ben.Yok ya can bilirsin korporasyonizme inanırım sağ görüşlüyüm... ciddi ama üflediler geldim aklımda kollektif bir şeyler var... siz de ne emmeye ne gömmeye geliyorsunuz sana da dedim havaalanında buluşalım diye![]()
Ulan kötü bir şey yok espri de yapmadım hemen hakaret sordum cevapladın bittiBana uzak Allah’a yakın ol yeter.
Yoksa karpuz kabuğu falan demem o minnak aklından çıkan bütün saçma hezeyanları çıktığı yere sokmasını bilirim.
İşsizliği bırak, millete sarmayı bırak, adam gibi yaz ve çık.
Ulan kötü bir şey yok espri de yapmadım hemen hakaret sordum cevapladın bitti