- 22 Kasım 2008
- 41.419
- 3.496
- 2.003
Özür dileme avatarı değiştir vazgeç Belhanda'danBirkac gün önce sana kötü bi söz söylemiştim, 'tek yumrukta bayiltirim' gibi bi sözdü, cezaliydin göremedim seni ondan sonra. o sözümden dolayı özür dilerim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Özür dileme avatarı değiştir vazgeç Belhanda'danBirkac gün önce sana kötü bi söz söylemiştim, 'tek yumrukta bayiltirim' gibi bi sözdü, cezaliydin göremedim seni ondan sonra. o sözümden dolayı özür dilerim
Tatava yapma da avatarını Real Madrid yap çabukDediki götür beni aya
AAAAYYYYAAAAEkli dosyayı görüntüle 63743
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ooooooooo ERKEK!Dediki götür beni aya
AlfaDediki götür beni aya
Alfa
#GscGENELaf
#freeEmreSaykal
#freeSinanBilgin
#freeAhmedArifKesen
Kalbimizde murhanburgmurhanburg nerde ? nasıl gidebilirim oraya ?
Dediki götür beni aya
hayırlı teskereler can az kalmışEvet abilerim arkadaslar görevde son 8 günüm kaldı, bu zorlu ve kutsal görevde bana eşlik eden, bebek gibi bakıp büyüttüğüm kedi çetemden 'Sarıhanda' heis ile bi' foto paylaşalım dedik.
Ekli dosyayı görüntüle 68331
vatandan çok belhandayı korumakla geçiyor şafakların nasıl askerlik kardşm bEvet abilerim arkadaslar görevde son 8 günüm kaldı, bu zorlu ve kutsal görevde bana eşlik eden, bebek gibi bakıp büyüttüğüm kedi çetemden 'Sarıhanda' heis ile bi' foto paylaşalım dedik.
Kes lanvatandan çok belhandayı korumakla geçiyor şafakların nasıl askerlik kardşm b
hadi lan git izmarit temizle renktaşş zaman geçsinnKes lan![]()
Arif abi burası neresi oluyor
Evet abilerim arkadaslar görevde son 8 günüm kaldı, bu zorlu ve kutsal görevde bana eşlik eden, bebek gibi bakıp büyüttüğüm kedi çetemden 'Sarıhanda' heis ile bi' foto paylaşalım dedik.

Tıpkısının aynisi
Evet abilerim arkadaslar görevde son 8 günüm kaldı, bu zorlu ve kutsal görevde bana eşlik eden, bebek gibi bakıp büyüttüğüm kedi çetemden 'Sarıhanda' heis ile bi' foto paylaşalım dedik.
hadi lan git izmarit temizle renktaşş zaman geçsinn
Kolay mi yav bittim ben öyle demeSenin tip kaymış iyice yakışıklıydı eskiden