Üye Fotoğrafları

Baldızın benekleri yok Zıt.Burnunda var yine az falan.

Bu arada Zıt sen kelmisin ya?Saçlar tek tük çıkmış :D ?

Baldızı çok beğendin galiba. Valla resmini bir gönder, birçoğu gibi tip fakiri değilsen, bir şansın olabilir.:p

Saçlarımın kesimi de 3 numara bikerem. Hiç bile kel değilim. :mad: Benim gibi 28 yaşına gelin de sizi görelim.

Ben yorumumu en başlarda belirtmiştim Berk.

Yalnız, seni bizim baldız pek sevdi (resmi de ekte). Görüşelim, tanışalım, kaynaşalım, ben yanındaki kızlardan çok daha güzelim diyor.

Zıt bey kusura bakmasın kız arkadaşım var ama ona göre birini biliyorum bakın fotosu ekte ;) tam onluk kuzu kuzu geçinirler :D

Pekde beyfendi dimi arkadaşlar tam zıt beyin baldıza göre...

Baldızı çok beğendin galiba. Valla resmini bir gönder, birçoğu gibi tip fakiri değilsen, bir şansın olabilir.:p

Saçlarımın kesimi de 3 numara bikerem. Hiç bile kel değilim. :mad: Benim gibi 28 yaşına gelin de sizi görelim.

Demekki ben tip fakiri değilimki beğenmiş herkesin zıttına giderken benle boyaa bi iyi anlaşıyosun zıt bey ama yemezler almıcam baldızını :D

Zıt bey ne oldu 3 günden beri cevap yok beğenmedimi baldızınız kuzenimİ?

Bilen arkadaşlara sormak lazım şimdi ben iyiyim dersem olmaz kendimizi beğenmişlik yapmış oluruz.Kötü dersemde olmaz.Ama şu kadar söyliyeyim 8 sene amatör olarak oynadım:)

ed98ng5.jpg

Her şey gönlünüzce olsun..

Saygılarımla, sevgiyle kalın...

Geri
Üst Alt