Üye Fotoğrafları

Cevap: Üye Resimleri ve Resim Üzerinde Çalışmalar

Evet ama burda Canadanin kizlari diye bir tabir yok :D.. Genellikle Multicultural bi ulke yani her ulkeden bir insan var.. Rus, Cinli, Afgan, Brezilyali, Polonyali, Portekizli vs ........ Takiliyolar iste :D ama genel olarak iyi yani.

harry potterla bir akrabalığın var demirhan

Canada kız msni varmı?

Tmm beyler konu baska bi yere gidiyo :D:D.. Onlari ozelden sorabilirsiniz :P.. Harry Pottera benzemiyomki olm ne alaka?

Demirhan kardes giyinmeyi biliyorsun yani zevkli bir adamsin ama o dukkan kapatilir be kanka :D

Bu da benim ba$ka bir fotom

gözlerin, çizgi hatların ve çene yapın rupert grinte benziyor, o yüzden sordum

Sacim uzun olunca Ibrahim Toromana bile benzerimde neyse :D senin dedigin gibi olsun'da..

O cocukdada tip yokmus :D

Demirhan nedir bu tie askı

Demirhan,

Danimarka kraliyet ailesiyle bir akrabaligin var mi?

fermuarini-acik-unutunca-kate-moss-naomi-campbell-acik-fermuar-domenico-dolce-sara-gilbert-1244990.jpg

JBDEN ZİYADE ENRİQUE İGLESİAS tarzı mimiklerin vvar DEMİRHAN. Bunu inan bana iyi sezimledim. Bu konuda different gözüktüğünü söylüyorlar mı?

Demirhan vizyon ve misyonunu acıklarmısın ?

JBDEN ZİYADE ENRİQUE İGLESİAS tarzı mimiklerin vvar DEMİRHAN. Bunu inan bana iyi sezimledim. Bu konuda different gözüktüğünü söylüyorlar mı?

benzetmedigin kim kaldı usta daldan dala atladın :D

d..s..k gecmeye calistiginin farkindayim ama mimik bi kere bir insanin hareketleri ve yuz ifadesine denir.. Yani EI ye benziyorsun diyebilirsin ama mimiklerin var yanlis olmus.. :D

Bircok konuda ne soyledikleride bende kalsin ;)

Geri
Üst Alt