Üye Fotoğrafları

Cevap: Üye Resimleri ve Resim Üzerinde Çalışmalar

Yok ya ben orada ironi yaptım. Sonuçta gençler akılcı ve kendilerince eğlenceli paylaşımlar yapıyorlar. Konuk dediğimiz ama aslında EZİK diye tabir ettiğimiz kişiler, Galatasaray forumunda ancak ve ancak üyelerimizin ayaklarını görebilirler. Bunun sonucunda en azından bir daha ezik ziyaretine mazur kalmayız diye düşünüyorum.

Şimdi ironi mi yatım diye kendi kendime soruyorum... Sanırım düşüncelerim bunlar;)

Bunlardan her şey beklenir. Paylaşılan resimleri alıp hoş olmayan şeyler yapabilirler Photoshop'ta..

Hocam senin ayak fetişi denilen şeyden haberin yok galiba. Siteye hucum olur.;)

Yok ya ben orada ironi yaptım. Sonuçta gençler akılcı ve kendilerince eğlenceli paylaşımlar yapıyorlar. Konuk dediğimiz ama aslında EZİK diye tabir ettiğimiz kişiler, Galatasaray forumunda ancak ve ancak üyelerimizin ayaklarını görebilirler. Bunun sonucunda en azından bir daha ezik ziyaretine mazur kalmayız diye düşünüyorum.

Şimdi ironi mi yatım diye kendi kendime soruyorum... Sanırım düşüncelerim bunlar;)

Sanırım üyeler eziklere kapatılma olayını baya bi ciddiye aldılar.

Yaw boşverin yahu. Takılın siz eğlenin. Forum kurallarına riayet edin yeter. Sokmuşum eziklere.

Evet o artık Nirvana ulaştı. Foruma çok yukardan bakıyor. Ayselden artık mesaj beklemeyin. Kendisi telepatiyle iletişim kuracak. Tebrikler 15000 bu abi boru değil.

Aysel Aydın'ın GSCimbom tarihindeki 15.000. mesajı bu eller :)

Yalnız bişey diyim mi? Vücudumda en çok beğendiğim yerlerim ayaklarımdır bak şimdi aklıma geldi.

Ama şu da var ki, ne zaman ayaklarımı övsem mutlaka ya parmağımı kırarım halı sahada, yada tırnak çıkar :)

Sanırım üyeler eziklere kapatılma olayını baya bi ciddiye aldılar.

Yaw boşverin yahu. Takılın siz eğlenin. Forum kurallarına riayet edin yeter. Sokmuşum eziklere.

<İtiraf ediyorum senin mesajı ben moderatörlere reportladım ne diyeceklerini merak ettiğimden :ask:

Yalnız bişey diyim mi? Vücudumda en çok beğendiğim yerlerim ayaklarımdır bak şimdi aklıma geldi.

Ama şu da var ki, ne zaman ayaklarımı övsem mutlaka ya parmağımı kırarım halı sahada, yada tırnak çıkar :)

Koysana bir resim hacı.

Aman beyler demırhan gormesın burdaki muhabbeti Galatasarayımızın çok öenmli maçı var

İllede ayak beğeneceksen kadın ayağı beğenmen senin için daha hayırlı olur :D.

Hayirdir arkadaslar noluyor burada böyle, ojeli tirnaklar killi ayaklar falan.

Geri
Üst Alt