Üye Fotoğrafları

Cevap: Üye Resimleri

21959_1205388298289_3448223_n.jpg

Sayfa bulunamadı çıkıyor.

Buraya atsın birisi.

386614_2284770522170_1397888070_n.jpg

islerim iyi gitse bizim takimin hepsine orjinal formlaraimikz alicam insallah bu sene

ortadaki fenerlide rakip takimdan

Bende kendimi tanitim:

Bu biraz eski fotografim, sacim simdi burdakine benziyor, soldaki:

10946_105603929455398_8144602_n.jpg

Solda benim, uzatmistim sacimi orda:

320212_286734441342345_498104716_n.jpg

sahin o nasil sarilis o nasil bakis öyle :asd:

valla o gun muthisdi.

Kaptan Baku FK takimin TD sine getrililmisdi o sezon.

Ben mutlaka bir yerde Kaptanla gorusmek arzusundaydim.

Baku olucakti yadabize yakin olan sehirlerin birinde.Bizim sehrin takimi 1.ligde yok, bu yuzden bizim sehre gelme ihtimali yok gibiydi.

Bende Karvanla oyuna bakarim Yevlaxdaki oyna Subatin 20 ne geliyodu kendimi ora hazirliyordum.

Amma aralik ayiydi bir aksam arkadaslar aradiki Baku FK takimi bizim sehre giris yapmis otobusle(biliyorlar ki ben Kaptanla gorusmek istiyorum)

Baska sehirde bize yakin mac oldugu icin kamp yapmak icin bizim sehri secmiler ;) kendi ayagiyla gelmis

Hemen arabaya atlayib otobusun onune ciktim, bizim sehirde bir tane luks otel vardi ora gitdi otobus.

ben onceden gidip Otel avlusunda bekledim amma Kaptan gelmemisdi,ayri arabayla gece gelecekti.

He tabi ondan sonra is dusdu ne yol olur olsun Otele bir sekilde girmek.Otelde calisan arkadaslarin yardimiyla

Sabah antremana gitmeden once 3 arkadasla birlikde otele gitdik.

Kaptan tum takimdan once Resepsiyona indi,bizi gorunce gelismiz duymus galiba dedi ;)

Takimiinin tum oyunculari malzemecileri otobuse bindi en son aotobuse bionmeye gitdi o vakte kadarda biraz sohbetlesdik,biraz bizimsehirden biraz azerbaycan futboldan he tabiki Galatasaraydan.Benim icin hayatim en UNUTAMADIGIM gunlerden biriydi desem yalan olmaz.

Geri
Üst Alt