Üye Fotoğrafları

Cevap: Üye Resimleri ve Resim Üzerinde Çalışmalar

-- yasal ! Uyarı --

dİkkat bu konuyu yÜksek dozaj karizmadan dolayi goruntuleyemeyebilirsiniz

lutfen pcinizde,gscde veya ttnette sorun oldugunu dusunmeyiniz.

Bu tamamen uyelerimizin karizmasinin server ve fiber kablolarina verdigi asiri biyotik karisma energy lonfer akimindan kaynaklanmaktadir

-- yasal ! Uyarı --

**

Cevap: Üye Resimleri

ben buraya 2011 de bikaç resim koyduydum lan...ama bulamadım :o gerçi o dönem avatarda yapıyodum ama laf yediydim baya.yakışıklı olduğumdan ve kaslı bi vücuda sahip olduğumdan ötürüydü sanırım.. işittiğim laflar.:Dşaka maka şu hastalığı atlattıktan sonra biraz kilo olarak toparlamam lazım kendimi.o zaman buraya bi foto koyarım en afillisinden :D

ben buraya 2011 de bikaç resim koyduydum lan...ama bulamadım :o gerçi o dönem avatarda yapıyodum ama laf yediydim baya.yakışıklı olduğumdan ve kaslı bi vücuda sahip olduğumdan ötürüydü sanırım.. işittiğim laflar.şaka maka şu hastalığı atlattıktan sonra biraz kilo olarak toparlamam lazım kendimi.o zaman buraya bi foto koyarım en afillisinden :D

ne hastasısın olm sen gecen de demişin heryere sıkıştırıyon hea dikkatimden kaçmadı

ben buraya 2011 de bikaç resim koyduydum lan...ama bulamadım :o gerçi o dönem avatarda yapıyodum ama laf yediydim baya.yakışıklı olduğumdan ve kaslı bi vücuda sahip olduğumdan ötürüydü sanırım.. işittiğim laflar.şaka maka şu hastalığı atlattıktan sonra biraz kilo olarak toparlamam lazım kendimi.o zaman buraya bi foto koyarım en afillisinden :D

Karizman ve yakışıklılığın altında ezildik ne yapalım yani, hoş göreceksin biraz..Biraz da etkilendik

ben buraya 2011 de bikaç resim koyduydum lan...ama bulamadım :o gerçi o dönem avatarda yapıyodum ama laf yediydim baya.yakışıklı olduğumdan ve kaslı bi vücuda sahip olduğumdan ötürüydü sanırım.. işittiğim laflar.:Dşaka maka şu hastalığı atlattıktan sonra biraz kilo olarak toparlamam lazım kendimi.o zaman buraya bi foto koyarım en afillisinden :D

Şuan paylaşırsan seviniriz.Başlıga renk katmış olursun

oda iyiymis...

beni tribe sokup fitnessa baslatmislardi bunlar:D

Sen beni dovecen ama hayirlisi :D.

Ankarada isim olmaz. Istanbul Bostanci lunapark yakinlari:ayatollah:

Yok ya merak ediyorum. Kanada'ya kaç yaşında gittin bi de ne için gittin? Yani okumak için mi yoksa ailen iş için/değişiklik için vs. mi gitti?

forumun %98 erkek oldugundan sorun olcagını sanmıyorum

:D ben kendine bakan biriyim abi : ) en iyi halimde görün resmimi : ) 1 sene önceki benle şimdiki halim arasında çok fark var.aynaya bakmaya bile çekiniyorum.

Yok ya merak ediyorum. Kanada'ya kaç yaşında gittin bi de ne için gittin? Yani okumak için mi yoksa ailen iş için/değişiklik için vs. mi gitti?

5nci sinifda geldim suan unideyim iste. ailemle geldim ya ekonomi kriz felan vardi trde... hem okumada oyle bahane oldu iyide oldu aslinda ama ozledim:(

Neyi özledin Demir, millet Kanada'ya kapağı atma hayalleri kuruyor burada da

5nci sinifda geldim suan unideyim iste. ailemle geldim ya ekonomi kriz felan vardi trde... hem okumada oyle bahane oldu iyide oldu aslinda ama ozledim:(

Anladım. Aslında senin için de iyi olmuş genç yaşta gidip dil öğrenmişsin büyük avantaj. :ayatollah: Tabi bi de yurt dışında eğitim görme avantajı da var. :ka21:

Hangi bölümdesin?

Geri
Üst Alt