Üye Fotoğrafları

Cevap: Üye Resimleri

Ya ben zaten şuan başka bi kızla birlikteyim,hatta gsc radyoda Mehmet Yavuz aracılığıyla kıza jest bile yaptım,ama ilk aşık olduğum kız aklımda değil dersem yalan olur

vayyy:D kızın gönlüde sendeyse hala geri dönersin bigün ona.

vayyy:D kızın gönlüde sendeyse hala geri dönersin bigün ona.

Geri dönmek değil ama kızın gönlü bende bunu biliyorum bende kıza kayıtsız değilim ama sevgili olmuyoruz, bence şuan böyle daha güzel.Sanki onla sevgili olunca bütün heyecan kaçıcak gibi.Ama kız eğer bigün başka biriyle evlenmeye kalkarsa o zaman işler değişir. :yenieek:

Geri dönmek değil ama kızın gönlü bende bunu biliyorum bende kıza kayıtsız değilim ama sevgili olmuyoruz, bence şuan böyle daha güzel.Sanki onla sevgili olunca bütün heyecan kaçıcak gibi.Ama kız eğer bigün başka biriyle evlenmeye kalkarsa o zaman işler değişir. :yenieek:

bence bir dk bile kaybetme.git konuş kızla.boş yere acı çekersiniz.

bence bir dk bile kaybetme.git konuş kızla.boş yere acı çekersiniz.

Böyle daha iyi,sevgili olunca bazı şeyler kaybolucak gibi düşünüyorum.Ve bu heyecanında kaybolmasını hiç istemiyorum.O yüzden uzaktan sevmek en iyisi.Kızında beni sevdiğini bildiğim için sorun yok.

rak%C4%B1%20adab%C4%B1%20e%C4%9Fitimi.jpg

Haydi beyler şerefe.. Fazla takmayın kafanıza, bu da geçer..
d5xuy.gif

EE gökhan senin durumlar nasıl,sevdiğin kızla birliktemisin yoksa tek taraflımı

Hiç tek taraflı bir durum olmadı Allah'a şükür.. Bu aralar boştayım. Okul daha yeni bitti. Biraz free, rahat takılalım. Gerekince buluruz birini zaten :ka19:

Geri
Üst Alt