Üye Fotoğrafları

Cevap: Üye Fotoğrafları

Tankut birader pek R yapmayı sevmem ama pardon kırdaysam pardon o an içimden öyle yazmak geldi şimdi pişman oldum

estagfurullah renkdas ben de biraz sinirlendim sen de kusura bakma bugun biraz sinirliyim kiz arkadasim sacma sacma trip atiyor.

neyse cidden cikmam gerekiyor simdi yoksa kiz arkadasim iyice siyiracak kafayi :lol: gorusuruz arkadaslar

Futbolcu olmadigina göre onun icin dogmamis kardes.

ne alaka renkdas futbolcu olmak icin dogmus olmasi icin futbolcu olmasina gerek yok kardesim nice yetenekler kesfedilmiyor halbuki o yavrucaklar da futbol oynamayi hak ediyorlar, futbol icin dogup heba edilen milyonlarca insan var

son kez iyi gunler sizin yuzunuzden 15 dakika geciktim

ne alaka renkdas futbolcu olmak icin dogmus olmasi icin futbolcu olmasina gerek yok kardesim nice yetenekler kesfedilmiyor halbuki o yavrucaklar da futbol oynamayi hak ediyorlar, futbol icin dogup heba edilen milyonlarca insan var

son kez iyi gunler sizin yuzunuzden 15 dakika geciktim

Benim ne sucum var, özür dilemeni bekliyorum simdi ama.

9prlg4.jpg

buda ben..

Kendi resmim degil ama disi aslanimiz Cakil'in resimlerini koyabilirim :)

85n3bv.jpg

rdp8169.jpg

Bu da simdiki hali 2 yasina basti abileri ablalari !

tvvj0f.jpg

NAZARDAN KORUSUN DIYELIM LUTFEN !

yılbaşını tuvaltte kutlamş hahahahahahahzhahhaahahahahahahhahhaahahXDD god bless taco bellXDXD

:o

yilbasi derken saat 12 degil o donemlerde yani aralik sonu falan

Bizim Tarçınla maç izliyoruz.. Daha doğrusu ben izliyorum o da kolumu yastık olarak kullanıyor :D

20130505_003109-kopya.jpg

geçen yazki tatilden köpegimle takılırken

benorcafethiye10180807pi1.jpg

Evimi cumartesi günü tasıyorum ve aslan heykelini gotürmeyecegim.Evinin bir kosesine benim gibi koymak isteyen bir arkadasa verebilirim , ücretsiz.Sol arka patisinde yüzeysel catlaklar var ama yapıstırırsınız.Bir kenarda cope gidip toz olacagına bir renkdasa gitsin dedim.ıstanbul haseki tramvay duragından teslim alabilirsiniz , hafta ici yarın yada cumartesi erken saatlerde verebilirim..

Geri
Üst Alt