Üye Fotoğrafları

Cevap: Üye Fotoğrafları

demiran istersen kaldiriyim ya habibinin yaptıgı capsi

Chatroulette kiz dusurmeye calisirken :D

yarcanresimleri3.jpg

OFFF BE KARDEŞİM :D:D:D:d:Dd:

demek ki fazla kilo basmak marifet değil :o marifet düzende ve beslenmede.karın kası hergün 300 400 mekik yapıp çatlayana kadar abs çalışmaktan geçmiyor.belli bir yağ seviyesi var altına düşmelisin.çok zordur bu.belirli bir tarih üzerinden işe başmala.bu ay bu yaz yada bu hafta vs.vücud bu ne zaman terbiye olursa o zaman tatmin olursun :yenieek:

Tugay senin bahsettigin weight gainer Serious Mass'di right ? Optimum Nutrition markali ?

Bugun carsida Fitshop denen bir dukkan var gittim baktim duruyordu orda. Yazdan sonra bulk yapacam bakiyim dedim. Sen seker yok diyordun ama icinde asiri fazla maltodextrine var. Seker'le birebir ayni yani. Sanslisin bununla yaglanmadan kilo aldigina. Okudum etiketi begenmedim. 235gr carbs ve 50gr protein, 1300kcal guzel gozuksede cok goz boyayici.

Tugay senin bahsettigin weight gainer Serious Mass'di right ? Optimum Nutrition markali ?

Bugun carsida Fitshop denen bir dukkan var gittim baktim duruyordu orda. Yazdan sonra bulk yapacam bakiyim dedim. Sen seker yok diyordun ama icinde asiri fazla maltodextrine var. Seker'le birebir ayni yani. Sanslisin bununla yaglanmadan kilo aldigina. Okudum etiketi begenmedim. 235gr carbs ve 50gr protein, 1300kcal guzel gozuksede cok goz boyayici.

mehmet, piyasadaki diğer mass gainlerlarla karşılaştırdığında serious mass bence en iyisi.sanırım yurtdışındasın.ama Türkiyede fiyat ve performans bakımından benim bütçeme göre ondanda iyisini bulamazdım.ben bulktan buz gibi vücutla çıkmadım bunu atlama.her gainer kullanan gibi bende yağlandım.ama aşırı değil.ortada bi dirty bulking olayı yoktu anlayacağın.ne belimi genişletti ne de kötü bir görüntü verdi bulk dönemim.örnek istiyorsan ; ON Serious Mass Results before and after - YouTube şu videoyu izleyebilirsin.

eleman 3 haftada kullanmış olduğu ürünle gelişimini incelemiş.buna yakın bir gelişimi söz konusuydu bende.ayrıca gainer konusunda çoğu mesajımdada yazdım.5 gün idman yapıyorsam 3 günü abs çalıştım.cardio yapmazdım ama abs çalışırdım.o bölgeyi sürekli gergin ve diri tuttum.bıraksaydım kesinlikle yağlanırdım biliyorum.yemek düzeni ve diyette cabası.her zaman dedim herşey supplement değil.karbonhidrat kaynağım makarna ve bulgura gram tuz-yağ koymadım.yumurtanın ikisini full 5 inin sadece beyazını yedim.bu tür ayrıntılar var yani ortada anlatabildim mi ;)

Kızlarımın özel isteği ile onların kızlarının (: resmini yüklüyorum.

Geri
Üst Alt