Üye Fotoğrafları

kesinlikle haklısın alex.kırmızı et bu işin bir diğer sırrı.burada fiyatlar malum.zaten supplement fiyatlarını söylemiyorum.eziliyoruz burada.ama çok iyi görünüyorsun tebrik ederim.çok emek verilmiş belli.

sende sağolasın . Burada sadece et supplement falan değil aynı zamanda alkol ve gece hayatınında çok ucuz olması bu sporda daha ileri seviyeye gitmemde en büyük engel ! yani burda uzun süre alkolden ve gece hayatından uzak kalarak spor ve diyet yapmak kesinlikle türkiyede motive olmaya göre daha zor !

sende sağolasın . Burada sadece et supplement falan değil aynı zamanda alkol ve gece hayatınında çok ucuz olması bu sporda daha ileri seviyeye gitmemde en büyük engel ! yani burda uzun süre alkolden ve gece hayatından uzak kalarak spor ve diyet yapmak kesinlikle türkiyede motive olmaya göre daha zor !

tahmin edebiliyorum orayı :) en azından bu spor için imkanların daha olanaklı bunu düşün.telafisini rahatlıkla yapabilirsin.şu da varki çok zorlanıyorum.halkalardan biri sürekli eksik çıkıyor.beslenme tam oluyor antreman düzensiz antreman düzenli supplementler yetersiz vs.

[attachment=9263:2012-09-08-699_2.jpg] bende paylaşayım bari resmimi kendimi ifşa ediyorum alex gibi kaslı değiliz maleseff :D

Ekli dosyalar

• 2012-09-08-699_2.webp
    2012-09-08-699_2.webp
    8 KB · Görüntüleme: 223
acik konusalim vucut cok iyi no homo ama giyinme stil 0'in altinda hele o russia esofmani :hopelessness:

kardes giyinme konusunda sırt ölçüsü ve kol ölçüsü benim gibi olan insanların t shirt den baska sansı olmuyo pek ! pantolon bile zor buluyosun bacak 36 bedene göre bel 32 bedene göre ya 36 beden pantolon alıp belini sıkıcan torba gibi kemerle yada tayt giyicen ! hakkaten ordan gorundugu gibi değil özel terzin falan yoksa

alex türkçeyi nasıl bu kadar iyi konuşuyorsun yav, türkiye de filan mı büyüdün? muhabbeti geçmiştir mutlaka.bir kere de ben sorayım.

Geri
Üst Alt