- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.471
- 5.103
Evet görsel olarak verdiğim rahatsızlık için özür dilerim arkadaşlar..
O dönem hastaydım ve gögüs uçlarım çok hassasdı, o yüzden ağdaya başvurmamıştım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet görsel olarak verdiğim rahatsızlık için özür dilerim arkadaşlar..
Saçlar on numara hocam ?Merhaba.... Bu ben ve yeğenim. İlk defa fotoğrafımı paylaşıyorum o kadar sene sonra nasıl bir yaratıkmışım görün istedim.![]()
Eğitim şart
*edit
fotoma yeteri kadar baktıysanız kaldırıyorum
neyi kaldiriyosun?
Kafa acma Fuat
Evlat acısı Allah kimseye vermesinHey gidi beee.
Sanchezle ben sene 2013 sanirim.
Sanchezi forumda da taniyanlar vardi.
Malesef oglumu 6 haziran sabahi caldilar. Istanbulu altust ettiysekte bulamadik. Guzel hatiralari kaldi. Bana bircok dosttan daha dosttu.
Umarim daha iyi yerlerdesindir dostum. Yada cennetten bana bakiyosundur bilemem... sen benim icin hep bi kopekten fazlasiydin..
![]()
![]()
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hey gidi beee.
Malesef oglumu 6 haziran sabahi caldilar. Istanbulu altust ettiysekte bulamadik. Guzel hatiralari kaldi. Bana bircok dosttan daha dosttu.
Umarim daha iyi yerlerdesindir dostum. Yada cennetten bana bakiyosundur bilemem... sen benim icin hep bi kopekten fazlasiydin..
![]()
![]()
Tam olarak nasıl bir film senaryosu düşünmüştün?Tam filmlik hikayesi vardı köpeğin yazık olmuş
Hey gidi beee.
![]()
![]()
Tam olarak nasıl bir film senaryosu düşünmüştün?
Ironi yaptigini biliyorum. Bu konuyla ilgili 2 kelam edecegim.köpeğin kulaklarını ve kuyruğunu kesip, karanlık odada full acı biberle besleseydin olmazdı bunlar
1000 nasihat 1 musibetten iyidir derler r'tash
Ironi yaptigini biliyorum. Bu konuyla ilgili 2 kelam edecegim.
Ona o cani ben vermedim ki yaratilis ozelliklerinde degisiklikler yapma hukmum olsun.
Hangi irk cins olursa olsun hayvanlarin dogustan gelen uzuvlarini kendi zevklerine gore kasap gibi dogranmasina karsiyim.
Hatta bu konuda cok hassasim. Kulak kesimi yapiyor diye veterinerime kedi mamasi yedirmisligim de vardir.
Birkac pitbullu kulagi kesilmeden veletlerden kurtarmisligimiz da var ama cehalet heryerde yetisemiyoruz.
200 liraya satiliyorlar. Oyuncak gibi alinip kulagi kuyrugu bilincsizce kesiliyor. Aradan 2ay geciyor ve heves geciyor. O gariban hayvan ya sokaga yada olume terk ediliyor.
Konusamayan derdini anlatamayan ve yaratilis bakimindan en baskin ozelligi sadakat olan hayvanlara bunlari yapmak kolay.
Sizide bu konuda duyarli olmaya cagiriyorum. Ozellikle istanbul icinde eziyet gordugunu dusundugunuz bir can varsa usenmeyin bana yazin. Kurgusu yapilir filmi cekilir cezasi verilir.
Biraz daha kasarsam hayvan haklari savunucusu olabilirim. Iyi geceler
köpeğin kulaklarını ve kuyruğunu kesip, karanlık odada full acı biberle besleseydin olmazdı bunlar
1000 nasihat 1 musibetten iyidir derler r'tash
bu nasıl bir kafa yav valla tiksindiriyorsun. kaç kez uyardık trollük bu değil.
iğrenç tek kelimeyle.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ironi yaptigini biliyorum. Bu konuyla ilgili 2 kelam edecegim.
Ona o cani ben vermedim ki yaratilis ozelliklerinde degisiklikler yapma hukmum olsun.
Hangi irk cins olursa olsun hayvanlarin dogustan gelen uzuvlarini kendi zevklerine gore kasap gibi dogranmasina karsiyim.
Hatta bu konuda cok hassasim. Kulak kesimi yapiyor diye veterinerime kedi mamasi yedirmisligim de vardir.
Birkac pitbullu kulagi kesilmeden veletlerden kurtarmisligimiz da var ama cehalet heryerde yetisemiyoruz.
200 liraya satiliyorlar. Oyuncak gibi alinip kulagi kuyrugu bilincsizce kesiliyor. Aradan 2ay geciyor ve heves geciyor. O gariban hayvan ya sokaga yada olume terk ediliyor.
Kendi kulaklarini kessinler de gorelim delikanliligi.
Konusamayan derdini anlatamayan ve yaratilis bakimindan en baskin ozelligi sadakat olan hayvanlara bunlari yapmak kolay.
Sizide bu konuda duyarli olmaya cagiriyorum. Ozellikle istanbul icinde eziyet gordugunu dusundugunuz bir can varsa usenmeyin bana yazin. Kurgusu yapilir filmi cekilir cezasi verilir.
Biraz daha kasarsam hayvan haklari savunucusu olabilirim. Iyi geceler