- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.360
- 1.788
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berat hangisi
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu :/)//![]()
vazgeçilmezlerim:
galatasaray arması
türk kelimesi
ve
türk telekom arena
fotoğrafın süsü de ben
Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İyiki açıkladın Mustafa'cım biz de başka yer sanmıştık.
hırçın ve agresif 1 mesajınla niye ortamı geriyorsun renktaş
Zamana ihtiyacı var küçükken bende çok cirkinmisimBu :/)//
Alp Basma geçen öyle dedi senin için sanırım onun bu yorumundan dolayı senin mesajlarına öyle bakmaya başladık.Arkadaşlar ben hırçın ve agresif değilim. Bunu da nereden çıkarıyorsunuz. Kim benim hırçınlığımı gördü?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Arkadaşlar ben hırçın ve agresif değilim. Bunu da nereden çıkarıyorsunuz. Kim benim hırçınlığımı gördü?
Alp Basma geçen öyle dedi senin için sanırım onun bu yorumundan dolayı senin mesajlarına öyle bakmaya başladık.
Yok saldırganlık değil yahu o est. Bir heyecanlılık hali gerçi ben de Alp manyağının yalancısıyım.Emeğinize sağlık hocam. Bakın. Gergin sinirli özellikle birine karşı saldırgan bir mesajım varsa çıkarın.
Keramettin TANRIVERDİ şöyle bir ekleme yapayım. Maç günleri olumsuz sonuçların olduğu günler çok sinirleniyorum. O ayrı. Belki forumda gergin Mesajlar atmışımdır maç konusunda. Onun dışında süt gibi adamımEmeğinize sağlık hocam. Bakın. Gergin sinirli özellikle birine karşı saldırgan bir mesajım varsa çıkarın.
Yok saldırganlık değil yahu o est. Bir heyecanlılık hali gerçi ben de Alp manyağının yalancısıyım.
Kendisinin tespitlerine de güvenmem aslında.
Emeğinize sağlık hocam. Bakın. Gergin sinirli özellikle birine karşı saldırgan bir mesajım varsa çıkarın.
Gölgesi mi?