Aziz Yıldız
Berlin Panteri
- 22 Mayıs 2011
- 40.922
- 912
- 1.653
evetatma da
gordun mu harbi
beyaz tişörtlü kalıplı bişisin
Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evetatma da
gordun mu harbi
Ne kadar şanslı beyler war dünyada yahavHayri manyağı forumdan 1 kişi ile görüştü bu vakte dek onda da amaç oyun almaktı.
evet

Fotografi vardi bende ama silinmisNe kadar şanslı beyler war dünyada yahav(
Hayri manyağı forumdan 1 kişi ile görüştü bu vakte dek onda da amaç oyun almaktı.
Hayri manyağı forumdan 1 kişi ile görüştü bu vakte dek onda da amaç oyun almaktı.

Çizebilirmisinevet
Onlar gercek değil renkdoFotografi vardi bende ama silinmis
Yutubta var gsc videolarindna birinde.
Soldaki sen misin renkdaşHayri'nin izniylen ismimi Şekillerin Şekili Şerafettin Şekilettin Hocaefendi olarak değiştirilmesini talep ediyorum![]()
Gercekci duruyorOnlar gercek değil renkdo
Hayranımı kırmadım çektirdik birlikteSoldaki sen misin renkdaş
Ulan aklıma Ayberk geldi yav...Sincan'a gelirim orada takılırız demişti hahahahahahahahahahaha.

o kadar yıl Ankara’da kaldım hayatımda bir kere Sincan’a gittim. O da ruh hastası bir arkadaşım yüzünden. Bindirdi bizi banliyöye Sincan’a götürdü. Gözlerimi kapatarak Sincan’ın göbeğine bıraksalar Yozgat zannederdim ...
Hayrinin fotoyu buldum izin verirse atarim
Bana PM yoluyla gönder
o kadar yıl Ankara’da kaldım hayatımda bir kere Sincan’a gittim. O da ruh hastası bir arkadaşım yüzünden. Bindirdi bizi banliyöye Sincan’a götürdü. Gözlerimi kapatarak Sincan’ın göbeğine bıraksalar Yozgat zannederdim
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Izin verirsen atarim.ne fotosu olm