Üye Fotoğrafları

Şu testi yapacak fırsatı ancak bulabildim.

Tüm ahali okusun.

SONUÇ:

Geçtin! Senin öfke problemin yok.

Geçmişte öfkeyle ilgili sorunlar yaşadın ya da yaşamadın bilmiyoruz ama şu an tam anlamıyla öfkeni daima kontrol altında tuttuğuna ve kontrolünü asla kaybetmediğine eminiz. Öfkenin sınırlarını çok iyi biliyorsun, nerede durman gerektiğinin farkındasın. Yeri geldiğinde elbette sinirleniyorsun, bağırıyorsun ama bunu asla abartmıyorsun. Kontrol her zaman senin elinde. Tebrik ederiz seni! Bazılarımız seni örnek alsa iyi olur...

9df0841ccf4c47dc04ea2696903b764e.jpg

3 ay once...

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
var mı bir akrabalık?

Şu testi yapacak fırsatı ancak bulabildim.

Tüm ahali okusun.

SONUÇ:

Geçtin! Senin öfke problemin yok.

Geçmişte öfkeyle ilgili sorunlar yaşadın ya da yaşamadın bilmiyoruz ama şu an tam anlamıyla öfkeni daima kontrol altında tuttuğuna ve kontrolünü asla kaybetmediğine eminiz. Öfkenin sınırlarını çok iyi biliyorsun, nerede durman gerektiğinin farkındasın. Yeri geldiğinde elbette sinirleniyorsun, bağırıyorsun ama bunu asla abartmıyorsun. Kontrol her zaman senin elinde. Tebrik ederiz seni! Bazılarımız seni örnek alsa iyi olur...

Dostum kusura bakma ama bazen acayip hiddetleniyorsun... İyi ki zeus falan değilsin yoksa dünyanın anasını bellerdin. :atess:

sağdaki olduğunu varsaysarak Maşallah diyorum Levent Bey... 41 gibi değilsiniz
Maalesef 41 yaşındayım Akif kardeşim, ama kendime bakarım. Sporumu yaparım. Yediğime içtiğime dikkat ederim. Zaten koşturması bol bir işte çalıştığımdan kiloda almıyorum.

Mustafa bey yine, yeniden öfkesini kontrol edememiş anlaşılan.

Son düzenleme:
Yaw eskilerden konu açılmışken, Manchester United'lı CL grubumuz belli olduğunda Arena'daki maç için şöyle bir koreografi düşünüyorum deyip paintte çizdiği resmi atan arkadaş kimdi? Konuyu hatırlayan var mı? Baya bir goygoyu dönmüştü.

Geri
Üst Alt