Üye Fotoğrafları

karabük maçı tüm forumca stadtaydık galiba. :d
maicon'un golünden sonra atmosfer efsaneydi, h1 oynamıştım son maç kalmıştı gelse 1000 tlye yakın para alıyordum. o an onu bile düşünmedim, en son birinin tepesine çıktıştım
soldan sağa
ben keramettin alp basma izledik batı üstte
keramettin son golde demirin üstüne çıktı
adam tribüncüymüş
yalnız maiconun golden sonra bi yerim acımıştı benim ya keramettin ya başkası yüzünden

Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

karabük maçı tüm forumca stadtaydık galiba. :d
maicon'un golünden sonra atmosfer efsaneydi, h1 oynamıştım son maç kalmıştı gelse 1000 tlye yakın para alıyordum. o an onu bile düşünmedim, en son birinin tepesine çıktıştım

Valla Maicon'un topa vurmasıyla tanımadığım bir arkadaşı omzuma almam bir oldu. Sen olabilir misin o? :asd22:

Şaka bir yana o kadar çok pozisyona girdik atamadık, hakem mabadından penaltı uydurdu 2-2'ye geldi fln, öyle bir maç sonu oldu ki 5-0 kazansak böyle keyif alamazdım.

Valla Maicon'un topa vurmasıyla tanımadığım bir arkadaşı omzuma almam bir oldu. Sen olabilir misin o? :asd22:

Şaka bir yana o kadar çok pozisyona girdik atamadık, hakem mabadından penaltı uydurdu 2-2'ye geldi fln, öyle bir maç sonu oldu ki 5-0 kazansak böyle keyif alamazdım.

2-0 oldu zaten keyfim gıcır oldu tamam dedim hem para cepte hem de rahat rahat maç izleyeceğiz ama öyle olmadı hakem iyi doğramıştı valla.
batı 402'deymişim ben baktım şimdi.
Berat Yesir siz tam sağda ben tam soldaymışım.

karabük maçından kamerama yansıyanlar
not: keramettin abinizin fotosunu atmam
bdd488df11c1be808a1fcd53c9d134ce.jpg
1b1d04bfbc5770a3f08f4be823cecc96.jpg
cc7bdfd5c5871b1ce9cb36024bce7d70.jpg

Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt