Üye Fotoğrafları

nasıl mehmet? olmaz olur mu ingilizler parsayı toplamaya geldi bir de blunt denen gebeş ormantik şarkılar yaptı;

NO BRAVERY'miş tabi sana no bravery brit çocuk seni al sana bravery;

Yeşari Biradeler sokar :)

Acılar çekildi, büyük fedakarlıklar yapıldı onların hepsine eyvallah, ruhları şad olsun. Bütün bunlara rağmen sahada her şeyi değiştiren bahsettiğim hava harekatıydı, tarafların arasındaki askeri kapasite farkı uçurum seviyesindeydi... Ne zamana kadar ? Joint task force devreye girene kadar.

Ama tabi çok ta şey yapmıyorum siz turancılar macerayı, hayal aleminde yaşamayı seversiniz :asd22: Takılıyorum alınmıyorsun inşallah.

Son düzenleme:
Acılar çekildi, büyük fedakarlıklar yapıldı onların hepsine eyvallah, ruhları şad olsun. Bütün bunlara rağmen sahada her şeyi değiştiren bahsettiğim hava harekatıydı, tarafların arasındaki askeri kapasite farkı uçurum seviyesindeydi... Ne zamana kadar ? Joint task force devreye girene kadar.

Ama tabi çok ta şey yapmıyorum siz turancılar macerayı, hayal aleminde yaşamayı seversiniz :asd22: Takılıyorum alınmıyorsun inşallah.

Hayal alemi ne demek jashari kardeşler bir de bacıları vardı 3 gün sırpları tuttu bunu canlı yaşadık biz mithat bereket türkiyedeki ilk videofon bağlantılarından birini yapmıştı hayır yani yaşın da müsait o zaman internet yeni kavkazcenter takip ediyoruz yine her zamanki gibi :) betamaxlardan vhslere aktarıyorum videoları :) trt bant veriyordu o zaman altyazılardan takip ediyorduk ajanspress vardı :) neyse sokup sokup çıkardı vesselam aha bu da son çatışma yeri bak bakalım toplamda 53 kişi nasıl o yüksek askeri kapasiteyi arkan denen i...e de çatışanlar arasındaydı buruşturup attı tarih bunlar dostum natoya 1 james blunt'a da 2 koyayım çok afedersin;

YouTube

beni de benzet hadi

Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

5469incid3206970.jpg

Geri
Üst Alt