Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.547
- 106.178
- 4.738
Evet bildirim sesini acabiliriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana güvenim sonsuz bak Leganes’e de attırdın.Eyw Berkan üstat görür bunları umarım hala güvenmiyor bana
Muharraq attı diğer maçları bekliyoruz
Tudor ve Venezüela mafyasının oyununa geldin reis.
Nassr'da olur mu acaba.Ohod Saudi maçında 2 gol olacağını düşünüyorum. Devre arası şu anda 0-0. 2.57 oran var.
Nassr 1 atıp bırakabilir reis bilemedim. Benim maç da gelmeyecek sanırım.Nassr'da olur mu acaba.
0.5 üst 1.50 oran bence gelir ama daha dk 60da Arap liginin gol oluruna 1.50 oran çok yüksek. Bir teşkilat kurulmuş olabilir diyorsanız pas geçin.Ohod Saudi maçında 2 gol olacağını düşünüyorum. Devre arası şu anda 0-0. 2.57 oran var.
GeldiOhod Saudi maçında 2 gol olacağını düşünüyorum. Devre arası şu anda 0-0. 2.57 oran var.
Gözüne çarpan maç var mı gol olur dediğin?Nassr'da olur mu acaba.
Las Palmas'tan bekliyorum 1 adet gerçi dakika 80 ama.Gözüne çarpan maç var mı gol olur dediğin?
Mantıken gelmesi lazım ama pazar akşamı saat 22:00 İspanya 2 maçı, verdiklerini alma maçı olarak bakabilirler. Umarım gelir. Ben girmeyeyim dk 80’den sonra. İspanya 2de gol beklerken insan zona çıkarıyor ya bir de.Las Palmas'tan bekliyorum 1 adet gerçi dakika 80 ama.
İstifa da bir hizmettir!!!
Nazara geldikİstifa da bir hizmettir!!!