Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.458
- 49.850
- 3.133
Kupon yatmasını ben pek kafaya takmam kanks yavkarsilikli gol olur verdigin macin 3-0 bitmesinin acisini bilirmisin sen

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kupon yatmasını ben pek kafaya takmam kanks yavkarsilikli gol olur verdigin macin 3-0 bitmesinin acisini bilirmisin sen
Ben 2 maçlık kuponlar şeklinde oynuyom reis.Monaco maçında Clermont 1 gol daha atabilir..
2.48 idi geldiBasel maçında dk 84 ama ben bir gol çıkacağını 2.5 üst olacağını düşünüyorum.
Sivas-Samsun maçında Samsun maçı 2.5 üste taşıyabilir.FB3.5 üstü
Sivasspor 2.5 alt
Erzurum 2.5 alt
Chelsea Liverpool kg var
Young boys 2.5
Hocalari Hüseyin Eroğlu o kadroyu taşıyamaz.İnanilmaz şekilde denge manyağı.bakalim diğerleri gelsin deSivas-Samsun maçında Samsun maçı 2.5 üste taşıyabilir.
1-2 falan olabilir.
Hüseyin Eroğlu iyi bir td.Hocalari Hüseyin Eroğlu o kadroyu taşıyamaz.İnanilmaz şekilde denge manyağı.bakalim diğerleri gelsin de
Almanya, Almanya 2, İsviçre gibi liglerde denenebilir.Bu iy kg olur da acayip para var ya 3 maç bulsan x43 katını veriyo
Çünkü kargalar kırmak istedikleri cevizi en yukarı çıkarıp yere atar ve paramparça ederler.bu akşam beşiktaş galibiyetine oynamamak için bana mantıklı sebep söyleyebilecek var mı?
Üstat sağlam bir rollinge ihtiyacım var bunun için yardımlarını bekliyorum, bunun için de özel mesaja izin vermen gerekebilirJong Az kgv ve 2.5 üst, Manchester United ev 1.5 üst ve 2.5 üst, Miedz Legnica dep 1.5 üst ve 2.5 üst.
özel mözel yakışmıyor buradan yazın herkes faydalansınÜstat sağlam bir rollinge ihtiyacım var bunun için yardımlarını bekliyorum, bunun için de özel mesaja izin vermen gerekebilir![]()
Yıllar önce kapatmıştım da nasıl açılıyor bilmiyorum biraz kurcalayayım.Üstat sağlam bir rollinge ihtiyacım var bunun için yardımlarını bekliyorum, bunun için de özel mesaja izin vermen gerekebilir![]()