Üye Kuponları Paylaşım Alanı

Sağolsun City'de Nunez yapıcı olamadığından 40 dakikada 4üncü gol gelmedi 1 tane yattı üsttekilerden.

Ekli dosyayı görüntüle 225053

@Feramuz Kayalar - burdaki bazı üyeleri yanına yaklaşamam, benimkisi öylesine tat tuz.
Ekli dosyayı görüntüle 225056

Dün buradan aldım şimdi bir kuponum var da paylaşırsam yatar kesin.
Seninkini de b
@Murat Durmaz

Yaw cok garip bi seyler oluyo. Iki hafta once Sergio golu atmadan 30 saniye once icime dogdu simdi bu herif birine carptirip atar dedim gidip.atiyim bi yuz kagit ama gec kaldim. Haaland ManU'ya yazar dedim yazmis. Gecen macta Zaha iki tane yazar dedim ilk golden once gene yavas kaldigim icin firsati kacirdim. Dun Dortmund macindan once sari pipi Brandt atar dedim uyuz herif atmis. Yarin toplam.4 gol ve ustune yazicam bakalim nolcak.
Zorum zorum zortlamışsın

@Murat Durmaz

Yaw cok garip bi seyler oluyo. Iki hafta once Sergio golu atmadan 30 saniye once icime dogdu simdi bu herif birine carptirip atar dedim gidip.atiyim bi yuz kagit ama gec kaldim. Haaland ManU'ya yazar dedim yazmis. Gecen macta Zaha iki tane yazar dedim ilk golden once gene yavas kaldigim icin firsati kacirdim. Dun Dortmund macindan once sari pipi Brandt atar dedim uyuz herif atmis. Yarin toplam.4 gol ve ustune yazicam bakalim nolcak.
Arif abi bence Milli Piyango bileti alıp denemen iyi olur ama sen bilirsin..

Geri
Üst Alt