- 5 Eylül 2014
- 80.060
- 62.689
- 4.283
yarısını bana ver500 lira nasıl 34k yapılır adlı çalışmam.
Ekli dosyayı görüntüle 225065
SM-A515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yarısını bana ver500 lira nasıl 34k yapılır adlı çalışmam.
Ekli dosyayı görüntüle 225065
SM-A515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ekli dosyayı görüntüle 225056Sağolsun City'de Nunez yapıcı olamadığından 40 dakikada 4üncü gol gelmedi 1 tane yattı üsttekilerden.
Ekli dosyayı görüntüle 225053
@Feramuz Kayalar - burdaki bazı üyeleri yanına yaklaşamam, benimkisi öylesine tat tuz.
Zorum zorum zortlamışsın@Murat Durmaz
Yaw cok garip bi seyler oluyo. Iki hafta once Sergio golu atmadan 30 saniye once icime dogdu simdi bu herif birine carptirip atar dedim gidip.atiyim bi yuz kagit ama gec kaldim. Haaland ManU'ya yazar dedim yazmis. Gecen macta Zaha iki tane yazar dedim ilk golden once gene yavas kaldigim icin firsati kacirdim. Dun Dortmund macindan once sari pipi Brandt atar dedim uyuz herif atmis. Yarin toplam.4 gol ve ustune yazicam bakalim nolcak.
Arif abi bence Milli Piyango bileti alıp denemen iyi olur ama sen bilirsin..@Murat Durmaz
Yaw cok garip bi seyler oluyo. Iki hafta once Sergio golu atmadan 30 saniye once icime dogdu simdi bu herif birine carptirip atar dedim gidip.atiyim bi yuz kagit ama gec kaldim. Haaland ManU'ya yazar dedim yazmis. Gecen macta Zaha iki tane yazar dedim ilk golden once gene yavas kaldigim icin firsati kacirdim. Dun Dortmund macindan once sari pipi Brandt atar dedim uyuz herif atmis. Yarin toplam.4 gol ve ustune yazicam bakalim nolcak.
Tavsiyeye bak hayırlı bir şeymiş gibiArif abi bence Milli Piyango bileti alıp denemen iyi olur ama sen bilirsin..
Hep mi apartmanlarda yaşadın ulanTavsiyeye bak hayırlı bir şeymiş gibi
Yaw gecenlerde tek bilete 1.7 milyar dolar miktar piyango isabet etti.. . Sansa bakHep mi apartmanlarda yaşadın ulanBu 1 klasiktir
![]()
Arada 1 oynuyom ben güzel oluyoYaw gecenlerde tek bilete 1.7 milyar dolar miktar piyango isabet etti.. . Sansa bak
Maç ver özele geç tatava yapmaArada 1 oynuyom ben güzel oluyo![]()
Daha bültene bakmadım ama dünden sonra istemezsin diye sanıyodumMaç ver özele geç tatava yapma
Karı gibi bahane üretmeDaha bültene bakmadım ama dünden sonra istemezsin diye sanıyodumO kadar Xg'ye rağmen çok az gol çıktı o maçta.Keyifli 1 maçtı
![]()
Bültene bakmadım daha ama ev hanımı mıyız oğlum bizKarı gibi bahane üretme
Maç ver geç diyorum birader
Kumarbaz adam ilk yapacağı şey maç çıkartmakBültene bakmadım daha ama ev hanımı mıyız oğlum biz![]()
Kumarbaz değiliz de kalabalıkta artistlik yapanın tenhada affı olmazKumarbaz adam ilk yapacağı şey maç çıkartmak
At bekliyorum yoksa sağlam küfür gelecek
Iki kisi konusurken ucuncuye ne yapmak duser biliyon di mi?Maç ver özele geç tatava yapma
Konum belli dostum biliyorsunKumarbaz değiliz de kalabalıkta artistlik yapanın tenhada affı olmaz![]()
HayırIki kisi konusurken ucuncuye ne yapmak duser biliyon di mi?
Git bi Konyali buyugune sor ama yemek yerken sorma
Konya’da bizden büyük yok hocamGit bi Konyali buyugune sor ama yemek yerken sorma