- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.942
- 4.693
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben de niye rize samsunu hoplatsın diyor diyordum.
Reis henüz bültende maç atladığını görmedim.Bazen düşünüyorum bultende bu maçlara benim dışında oynayan var mıdır diye sjsjjss Ekli dosyayı görüntüle 280727
Belçika ve İsviçre ligi oynamamaya dikkat ediyorumEvinde bi gol atarsın baba![]()
Belçika da çok yakaladım böyle 3 4 maçlı kg kuponu. Ben İtalya ligi oynamam bu kadar sürpriz ne bok olacağı belli olmayan bi lig görmedim açıkçası.Belçika ve İsviçre ligi oynamamaya dikkat ediyorum
Arkadaşlar Belçika ve İsviçre oynamamaya dikkat ediyorum derken Belçika’nın Bölgesel Amatörü, İsviçre’nin süper amatörü. Yanlış anlamayın.Belçika ve İsviçre ligi oynamamaya dikkat ediyorum
Servetimin yarısını anderlecht ve st Liege bitirdiArkadaşlar Belçika ve İsviçre oynamamaya dikkat ediyorum derken Belçika’nın Bölgesel Amatörü, İsviçre’nin süper amatörü. Yanlış anlamayın.
İkisi de yıllardır en kabuz takımları çünkü. Gent, Club Brugge, Cercle Brugge, Westerlo, Charlaroi falan gol atan takımlarServetimin yarısını anderlecht ve st Liege bitirdi![]()