Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.458
- 49.851
- 3.133
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güzel kardeşim burası tutan kupon paylaşma başlığı değil. Oynayınca şuna oynayın diyeceksin. Tutarsa beraber sevineceğiz. Tutmazsa beraber söveceğiz.
City 3.5 üst alacağım.
Ben maç yazmayı bıraktım reis.Fiorentina - Spezia maçından sonra.Kupon gelir veya gelmez maçın bitimine 10-15 Dk varken olumsuz konuşmayı sevmiyom 1 tadı kalmıyo maçı takip etmenin..
Özelden yaz.Ben maç yazmayı bıraktım reis.Fiorentina - Spezia maçından sonra.Kupon gelir veya gelmez maçın bitimine 10-15 Dk varken olumsuz konuşmayı sevmiyom 1 tadı kalmıyo maçı takip etmenin..
Paraları tek başıma yemek istiyorum demiyorsun da tadı olmuyor hea..Ben maç yazmayı bıraktım reis.Fiorentina - Spezia maçından sonra.Kupon gelir veya gelmez maçın bitimine 10-15 Dk varken olumsuz konuşmayı sevmiyom 1 tadı kalmıyo maçı takip etmenin..
Bıraktım ben reis..Özelden yaz.
Noldu ustadYine sabah sabah okyanusya kıtası tarafından dolandırıldık neyse ki akşam Norveç ligi var.
20 küsür maçtır 1.5 üst olan takım bu maç gelmedi bir tık canım buna sıkıldı.Noldu ustad
Norvec ligine tahminlerin nedir ustadim20 küsür maçtır 1.5 üst olan takım bu maç gelmedi bir tık canım buna sıkıldı.
Maçlar yarınmış ya bugün tek Brann maçı var 3.5 üst alacağım ona.Norvec ligine tahminlerin nedir ustadim
yani?Gol Brann attı 1-0..