- 13 Şubat 2009
- 26.771
- 24.027
- 3.048
Ausburg KG
Fulham 2-3 gol
Ankaragücü 1
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ausburg KG
Abim maç ver caz yapmaKendim yüksek oynarım ama başkasına oynatmam reis.O sorumluluğu alamam garanti değil maçlar..
Ankaragücü İy 1,5 Üst ve İnter Korner ister 8,5 Üst oyna ister İy 4,5 ÜstAbim maç ver caz yapma
Ankaragücü maçında ilk yarı 2 gol olursa büyük iddaacısın Murat.Ankaragücü İy 1,5 Üst ve İnter Korner ister 8,5 Üst oyna ister İy 4,5 ÜstYüksek oynarsan sorumluluk kabul etmem
![]()
Patlarsam yarısını gönderirsinAnkaragücü İy 1,5 Üst ve İnter Korner ister 8,5 Üst oyna ister İy 4,5 ÜstYüksek oynarsan sorumluluk kabul etmem
![]()
olm sana demedim mi maç yok diye lanAnkaragücü İy 1,5 Üst ve İnter Korner ister 8,5 Üst oyna ister İy 4,5 ÜstYüksek oynarsan sorumluluk kabul etmem
![]()
Sen demedin mi can dostum Emre Bari'yi üzme diyeolm sana demedim mi maç yok diye lan
Sen demedin mi can dostum Emre Bari'yi üzme diye![]()
2 arkadaşın şakayla da olsa arasına girenin işi rast gitmez kankso bit nerden benim can dostum oluyor olm.
sen değişmişsin o postu alıntılarken
Adam akıllı 3 maç ver kardeşim2 arkadaşın şakayla da olsa arasına girenin işi rast gitmez kanks![]()
1 daha caz yapma dersen Konya'ya gelir seni etli ekmek yaparımAdam akıllı 3 maç ver kardeşim
Ankaragücü 1.5 üst nedir
Garantiye oyna caz yapma gönder seri
Murat Milleti Yatırmadan Durmaz.Adam akıllı 3 maç ver kardeşim
Ankaragücü 1.5 üst nedir
Garantiye oyna caz yapma gönder seri
Verdikya birader.Aranızda 3 maç verecek delikanlı yok he
Ona oynadım 500Verdikya birader.
Garantiye gidiyorum.
Fulham Ms 1.5 üst
Ausburg KG
Ankaragüvü kazanır (yeni hoca gazı)
Galatasaray her iki devrede de gol olurOna oynadım 500