- 13 Şubat 2009
- 26.752
- 24.020
- 3.048
Bu kupon gelir bu arada. Geçenki biraz sallama oldu da bu gelir. @Melih Sönmez @Mete Temiz @Can BÜYÜK @Can Erden @Ali Rıza DEMİRVlaznia KG
Milsami KG
Isloch Handikap yapar
@Sami Karakoç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kupon gelir bu arada. Geçenki biraz sallama oldu da bu gelir. @Melih Sönmez @Mete Temiz @Can BÜYÜK @Can Erden @Ali Rıza DEMİRVlaznia KG
Milsami KG
Isloch Handikap yapar
wisla 2 10 bin attımBu kupon gelir bu arada. Geçenki biraz sallama oldu da bu gelir. @Melih Sönmez @Mete Temiz @Can BÜYÜK @Can Erden @Ali Rıza DEMİR
@Sami Karakoç
valur 2.5 üst yok 3.5 üst ve alt varMaribor 1 ve 1.5 üst
Valur 2.5 üst
D.Tiflis 1 ve 1.5 üst
Valur 14 maçtır 2.5 10 maçtır 3.5 üst oluyor 3.5'da denenir aslında. Tiflis maçını 2-0 2-1 bulmuşlar genelde ondan 1.5 üst yazmıştım.valur 2.5 üst yok 3.5 üst ve alt var
tiflis 1 ve 2.5 üst koymuş bilyoner enteresan
Aga ben bıraktım artık. En son bizim son şampiyonluk maçına Konya maçına oynamıştım, ondan sonra bir daha oynamadım.Bu kupon gelir bu arada. Geçenki biraz sallama oldu da bu gelir. @Melih Sönmez @Mete Temiz @Can BÜYÜK @Can Erden @Ali Rıza DEMİR
@Sami Karakoç
Uğursuz herifyaktın beni
hae?Uğursuz herif
Tek maçtan gitmiş
Tek maçtan gitmiş
Bu kupon gelir bu arada. Geçenki biraz sallama oldu da bu gelir. @Melih Sönmez @Mete Temiz @Can BÜYÜK @Can Erden @Ali Rıza DEMİR
@Sami Karakoç
Bu kupon gelir bu arada. Geçenki biraz sallama oldu da bu gelir. @Melih Sönmez @Mete Temiz @Can BÜYÜK @Can Erden @Ali Rıza DEMİR
@Sami Karakoç
Kiffen - üst3 maç ver
abi çöpe atacak paran çok sanırımTürkiye U19 - İsoanya U19 / İspanya H Draw
Wifi Şifresi - Aalborg / 4,5 üstü
Aarhus - Midtylland / Midtylland H Draw
Bodo Glimt / İlk yarı 2,5 üstü
Slask / Draw
Steau Bükreş / H Draw
Polona Varşova / Draw
Sistem 3 ve üstü - 99 kupon - 990 TL
RezaletTürkiye U19 - İsoanya U19 / İspanya H Draw
Wifi Şifresi - Aalborg / 4,5 üstü