- 1 Ağustos 2009
- 46.489
- 48.747
- 4.708
Çıkalı epey oldu. Acayip şekerlemeler vardı. Google haritalardan bak fotolarda varAfiyet olsun kanks.Marketteysen şekerlemel,lere de bakabilir misin jelibon falan filan ne çeşitleri varmış acayip merak ettim![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çıkalı epey oldu. Acayip şekerlemeler vardı. Google haritalardan bak fotolarda varAfiyet olsun kanks.Marketteysen şekerlemel,lere de bakabilir misin jelibon falan filan ne çeşitleri varmış acayip merak ettim![]()
En son ne yediğini soruyorlar. Daha yememişsinBundan yiyeceğim. İlk defa görüyorum. Bebekte gezerken denk geldi. Market adeta duty free
Ekli dosyayı görüntüle 227325
Ne oldu ulan Feyamuz
Takılmayalım bunlaraEn son ne yediğini soruyorlar. Daha yememişsin
Bakayım kanks 1 ara gidersen senden detaylı 1 şekilde öğrenmek isterimÇıkalı epey oldu. Acayip şekerlemeler vardı. Google haritalardan bak fotolarda var
ne yedin sen öyle yaEkli dosyayı görüntüle 227316
Jampong,
Ekli dosyayı görüntüle 227317
mandu,
Ekli dosyayı görüntüle 227318
sun Yang,
Ekli dosyayı görüntüle 227320
kimchi,
Ekli dosyayı görüntüle 227321
ddeokbokki. Ben gibi acı sevenler için güzel yemekler. Tek oturuşta yemeseydim iyiydi hepsini. Şimdide üstüne fırında helva yiyorum.
Antepte kore restoranı varmış, hanımla deneyelim dedik. Gelmişken değişik lezzetlerden 2şer tane söyledik. Hanıma acı gelince hepsi bana kaldıne yedin sen öyle ya
Zaten rızkını yemekten ben oldum 100+ o 49 kiloda kaldı. Birde tatlı yiyelim dedik, evde fırında helva yaptım, midem şuan panayır alanı gibi.solda düzeltilmiş bağlantı malzemesi var 1 paletten 1 kasaya.
Niye köşedeki Ptt'nin çevresindeki senle beraber gittiğimiz Yaprak Döner'e gitmiyosunEt dürüm mü wrap mi ne diyorlarsa
acayip bişi yapıo burdaki
Yok estagfurullah. Tat kaciracak bir mesele degil. Detaylar onemlidir.mesleki zaaf hocam göz gidiyor kusra bakma - puding in keyfini mahfetmedik umarım![]()