Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.053
- 101.273
- 5.238
alkolik olacağım galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nfes en sevdiğim markalardanalkolik olacağım galiba
![]()
çok sevdim geçen haftadan beri günde 5-6 tane içiyorumnfes en sevdiğim markalardan
Buğday birası sever misin sazım cazımalkolik olacağım galiba
![]()
Afiyet olsun ahbabım, içimini çok seviyorum carlsberg'in, gerçekten lezzetli yani bana göreçok sevdim geçen haftadan beri günde 5-6 tane içiyorum
1 kere denedim hiç beğenmedim.Buğday birası sever misin sazım cazım
Tuborg bir ara iyiydi sonra leş gibi oldu. şimdilik Carlsberg in içimi hoşuma gidiyorAfiyet olsun ahbabım, içimini çok seviyorum carlsberg'in, gerçekten lezzetli yani bana göre
bana gazoz gibi geliyor nedense love or hate tarzi bir bira sanirimalkolik olacağım galiba
![]()
Ben bira çok sevmem. Ama buğday olanları hoşuma gidiyor.1 kere denedim hiç beğenmedim.
İrlanda birası mıydı şu siyah olan onu sevdim.
futbolcu bu diğerlerini tanımıyorumBen bira çok sevmem. Ama buğday olanları hoşuma gidiyor.
Erdinger
Hoegarden
Blanc
Weihenstephaner
![]()
Maç izlerken en sevdiğim arpa suyualkolik olacağım galiba
![]()
diğerlerinde sorunum gazından ziyade tatları iyice gres yağına döndübana gazoz gibi geliyor nedense love or hate tarzi bir bira sanirim
erdinger weissbier olarak harikuladeBen bira çok sevmem. Ama buğday olanları hoşuma gidiyor.
Erdinger
Hoegarden
Blanc
Weihenstephaner
![]()
Bi fıkra vardıralkolik olacağım galiba
![]()
Anam babam makarna yiyemiyor musunDomatesli permasanlı demleme makarna, yeşil salata
ya muz sidik mi yarıştıracağızBi fıkra vardır
Yediği 2 muz içtiği 2 bira diye