- 26 Ocak 2021
- 41.051
- 40.305
- 3.078
Afiyet olsun onurum @Murat Durmaz in dedigi sarelleyi de eksik etme sofradan.O halde sabah kahvaltıda sucuk ve yumurta yiyeceğim Naciim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Afiyet olsun onurum @Murat Durmaz in dedigi sarelleyi de eksik etme sofradan.O halde sabah kahvaltıda sucuk ve yumurta yiyeceğim Naciim
Afiyet olsun dostum ranch sosta iste mutlaka@Doruk Ata TANRIVERDİ spesiyali olarak lahmacun ve patates kızartması
yakısmadıhindistan mutfagindan ; curry .
saygi ve selamlar .
bayram şekeri lüpletiyoz
aa bu ağızda tam lüps ediyo, genelde birafest yaptığımda alıyorum hariboyu.![]()
mewcut muydu heis lüpletilenler arasında
kendilerini limitlerin epey ötesinde tüketmek suretiyla çok kereler #Mide fesadı geçirmişliğim vardır da
Maalesef erzurumlu ustamdan ranch sos isteyince kafama fırıncı küreğiyle vurduAfiyet olsun dostum ranch sosta iste mutlaka
Bunun icinden cikan baharatlarini kullaniyor musun? Ben asla kullanmam, kendim baharatlarim hep.
kullanirim hocam , sen hangi baharatlar atarsin ?Bunun icinden cikan baharatlarini kullaniyor musun? Ben asla kullanmam, kendim baharatlarim hep.
Bana dokunur eder, icinde baska bisey cikar endisemle kullanmam valla. Yoksa farkli bir gurmelik kovalamacadan degil.kullanirim hocam , sen hangi baharatlar atarsin ?
1 haftaligina hindistana gideceksin ucak bileti , harclik ,konaklama vs hepsi sana verilecek cebinden 1 kurus para cikmayacak ama burdan yeme icme goturmek yasak gider misin ?Bana dokunur eder, icinde baska bisey cikar endisemle kullanmam valla. Yoksa farkli bir gurmelik kovalamacadan degil.
Caju/kimyon/köri genelde- biraz toz kirmizi biber + az soya sosu(bazen soyansosu yerine 1 cay kasigi balli hardalda garip sekilde inanilmaz oluyor)
Niye gitmemeyim ya gayet otantik ve guzel yerleri olan bir kultur hindistan.1 haftaligina hindistana gideceksin ucak bileti , harclik ,konaklama vs hepsi sana verilecek cebinden 1 kurus para cikmayacak ama burdan yeme icme goturmek yasak gider misin ?
gunde 1 kere sokak yemegi yemelisin , yoksa gondermem.Niye gitmemeyim ya gayet otantik ve guzel yerleri olan bir kultur hindistan.
Sokak lezzetlerinden uzak dururum muhtemelen ama
Olur.gunde 1 kere sokak yemegi yemelisin , yoksa gondermem.