- 25 Kasım 2008
- 13.437
- 12.107
- 2.168
Bamya çorbası çok iyi deil miKöylüsün dostum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bamya çorbası çok iyi deil miKöylüsün dostum
Burjuvaziligine uymadı tabiKöylüsün dostum
ElhamdülillahKöylüsün dostum
evetBamya çorbası çok iyi deil mi
Hacı ben bunu küp küp kesip sırayla yağda kızartıyorum. Hepsini borcam gibi bir kaba alıyorum. Üzerine sarımsaklı süzme yoğurt döküyorum daha sıcakkenPattis , biber , patlıcan, kabak , üzerine domates sarımsaklı sos çok fena çok
yarım ekmekli dürüm nasıl oluyor yavEt-soğan kebap dürüm, yarım ekmekli.
Sen bu işinHacı ben bunu küp küp kesip sırayla yağda kızartıyorum. Hepsini borcam gibi bir kaba alıyorum. Üzerine sarımsaklı süzme yoğurt döküyorum daha sıcakken
Sonra zeytinyağında ev salçası kavuruyorum kokusu çıkana kadar, sarımsak da ekliyorum, sonra rende domates ekliyorum kavuruyorum. Yarım çay kaşığı şeker, karabiber tuz falan. Bir de 1 su şişesi kapağı sirke koyuyorum, az yani. Sonra bu karışımı yoğurdun üstüne döküyorum
İster o anda ye ister soğuyunca dolaptan çıkarıp. Enfes bişi ya
Şakşuka tarifi değil mi hocam bu zaten ? (müthiş olur hatta o sirke tadı hafif keskin gelir sonra lezzete dönüşür falan)Hacı ben bunu küp küp kesip sırayla yağda kızartıyorum. Hepsini borcam gibi bir kaba alıyorum. Üzerine sarımsaklı süzme yoğurt döküyorum daha sıcakken
Sonra zeytinyağında ev salçası kavuruyorum kokusu çıkana kadar, sarımsak da ekliyorum, sonra rende domates ekliyorum kavuruyorum. Yarım çay kaşığı şeker, karabiber tuz falan. Bir de 1 su şişesi kapağı sirke koyuyorum, az yani. Sonra bu karışımı yoğurdun üstüne döküyorum
İster o anda ye ister soğuyunca dolaptan çıkarıp. Enfes bişi ya
Benim Adanalı bir arkadaşım vardıyarım ekmekli dürüm nasıl oluyor yav
ya da dürümün yanına yarım ekmek mi gömdün ?
Babuş şakşukada benim bildiğim (emin değilim)soğan da kavuruyorlar tabi o daha güzel bişi. Ben soğancıyım abi bayıolırım. Benimkisi karışık kızartma gibi düşün derin yağdaŞakşuka tarifi değil mi hocam bu zaten ? (müthiş olur hatta o sirke tadı hafif keskin gelir sonra lezzete dönüşür falan)
Bu ne hacı?Madenci şurubu
senin tarif ettiğini şakşuka diye tüketiyoruz aile içindeBabuş şakşukada benim bildiğim (emin değilim)soğan da kavuruyorlar tabi o daha güzel bişi. Ben soğancıyım abi bayıolırım. Benimkisi karışık kızartma gibi düşün derin yağda
Şakşuka soğan salça domates kavurup malzemeleri içine atıyorsun sanırım tencere yemeği gibi.
Onu da bak canım çekti. Valide güzel yapardı
Benim yaptığım şakşukaymışsenin tarif ettiğini şakşuka diye tüketiyoruz aile içindedolandırıldık
![]()
Ben bunu evde buldum kim almış bilmiyorum, Google'dan tarattım, öksürük için madenciler kullanıyormuş o günde manyak öksürük vardı, denedim saniyesinde öksürük imha oldu hiç yokmuş gibi , gidip aktarcıdan 5 şişe daha aldım, sigara alkol tüketen herkesin kullanması gerek, mucize bişey, boğazda gargara yaparak yut daha etkili , müthüş bişey ağabeyBu ne hacı?
Vay anasını. Oluyo abi bu öksürük. Hele pandemiden sonra geçmiyor da 1-2 ay devamBen bunu evde buldum kim almış bilmiyorum, Google'dan tarattım, öksürük için madenciler kullanıyormuş o günde manyak öksürük vardı, denedim saniyesinde öksürük imha oldu hiç yokmuş gibi , gidip aktarcıdan 5 şişe daha aldım, sigara alkol tüketen herkesin kullanması gerek, mucize bişey, boğazda gargara yaparak yut daha etkili , müthüş bişey ağabey