- 1 Mayıs 2018
- 57.409
- 48.180
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Karışık pide nedirKarisik pide
pepsi zero
Kuduradam misin
Sizin orda pideci cengiz var, o bayagi iyi yavKarisik pide
pepsi zero
Cengizi zamaninda babam almanya ya getirmisti, pidesi enfesSizin orda pideci cengiz var, o bayagi iyi yav
Nefis‘e noldu bu arada bir türlü acamadi dükkani
Bunlar Almanca konuşmaya başladılar yauvBide stuttgart-mühlhausen nimmersatt
Vay cengiz abiyi tanirim, bircok kez pide yemisimdir ordaCengizi zamaninda babam almanya ya getirmisti, pidesi enfes
Nefisi bosver, eski subesinde kar chef diye dönerci acildi bir kac ay önce, hic denedinmi?
Bide stuttgart-mühlhausen nimmersatt tavsiye ederim, afoynlu arkadasin dükkani cok iyi
Stuttgart = sehir ismiBunlar Almanca konuşmaya başladılar yauv
Ja ja ja natürlich beyler
Stuttgart = sehir ismi
Mühlhausen = Stuttgart‘ta bir semt
Nimmersatt = dükkanin ismi
Karadeniz pidesiPrensip olarak yemek fotosu atmıyorum ama internetten buldum mazur görünüz, bakın beyler bunun adı töngül pidedir. Üzerine bol tereyağı sürülür ve peynir rendelenir.
Ekli dosyayı görüntüle 315404
Değil!Karadeniz pidesi
Değil!
Aşırı maydanozlu, kıymalı yumurtalı bir pidedir. Özellikle bizim burada ramazanda daha bi popülerdir. Diğer günler ise iyi bir kahvaltılıktır.
Kar chefi daha deneme sansim olmadi, yaprak döner, eti kendi takiyor baya iyi gözüküyor videolardaVay cengiz abiyi tanirim, bircok kez pide yemisimdir ordacok güzel adamdir yeni mekan acmis duydugum kadariyla bi ugramam lazim
Kar chef‘i duydum ama denemedim daha, iyi mi? Stuttgart‘taki alaturkanin ogluymus galiba.
Nimmersatt‘i da biliyorum bize yakin sayilir zaten. Orasi da cok iyi
Dilgelay var bilirsin kesin, sahibin oglu benim unideydi. Eskiden orasi da bayagi iyiydi hatta Almanyanin her yerinden geliyorlardi. Ama bozdu maalesef zamanla.
Gecen sene Savannah'da calisirken Alman donercisi gormustum. Gidip bakmadim ama sahibi kesin Turk'tur.Kar chefi daha deneme sansim olmadi, yaprak döner, eti kendi takiyor baya iyi gözüküyor videolarda
Dilgelayi duydum daha denemedim ama, onlar nereli? Maalesef her yerde yenmez rtas neyin nesi oldugunu bilmem lazim
Onlar Elazigli, cok düzgün aile aslinda, eti bile kendi kesip döneri kendileri takiyorlarKar chefi daha deneme sansim olmadi, yaprak döner, eti kendi takiyor baya iyi gözüküyor videolarda
Dilgelayi duydum daha denemedim ama, onlar nereli? Maalesef her yerde yenmez rtas neyin nesi oldugunu bilmem lazim