Üyeler En Son Ne Yedi/İçti?

Sizin orda pideci cengiz var, o bayagi iyi yav

Nefis‘e noldu bu arada bir türlü acamadi dükkani
Cengizi zamaninda babam almanya ya getirmisti, pidesi enfes

Nefisi bosver, eski subesinde kar chef diye dönerci acildi bir kac ay önce, hic denedinmi?

Bide stuttgart-mühlhausen nimmersatt tavsiye ederim, afoynlu arkadasin dükkani cok iyi

Cengizi zamaninda babam almanya ya getirmisti, pidesi enfes

Nefisi bosver, eski subesinde kar chef diye dönerci acildi bir kac ay önce, hic denedinmi?

Bide stuttgart-mühlhausen nimmersatt tavsiye ederim, afoynlu arkadasin dükkani cok iyi
Vay cengiz abiyi tanirim, bircok kez pide yemisimdir orda :) cok güzel adamdir yeni mekan acmis duydugum kadariyla bi ugramam lazim

Kar chef‘i duydum ama denemedim daha, iyi mi? Stuttgart‘taki alaturkanin ogluymus galiba.

Nimmersatt‘i da biliyorum bize yakin sayilir zaten. Orasi da cok iyi

Dilgelay var bilirsin kesin, sahibin oglu benim unideydi. Eskiden orasi da bayagi iyiydi hatta Almanyanin her yerinden geliyorlardi. Ama bozdu maalesef zamanla.

Stuttgart = sehir ismi
Mühlhausen = Stuttgart‘ta bir semt
Nimmersatt = dükkanin ismi
Na Klar Ja GIF

Vay cengiz abiyi tanirim, bircok kez pide yemisimdir orda :) cok güzel adamdir yeni mekan acmis duydugum kadariyla bi ugramam lazim

Kar chef‘i duydum ama denemedim daha, iyi mi? Stuttgart‘taki alaturkanin ogluymus galiba.

Nimmersatt‘i da biliyorum bize yakin sayilir zaten. Orasi da cok iyi

Dilgelay var bilirsin kesin, sahibin oglu benim unideydi. Eskiden orasi da bayagi iyiydi hatta Almanyanin her yerinden geliyorlardi. Ama bozdu maalesef zamanla.
Kar chefi daha deneme sansim olmadi, yaprak döner, eti kendi takiyor baya iyi gözüküyor videolarda

Dilgelayi duydum daha denemedim ama, onlar nereli? Maalesef her yerde yenmez rtas neyin nesi oldugunu bilmem lazim

Kar chefi daha deneme sansim olmadi, yaprak döner, eti kendi takiyor baya iyi gözüküyor videolarda

Dilgelayi duydum daha denemedim ama, onlar nereli? Maalesef her yerde yenmez rtas neyin nesi oldugunu bilmem lazim
Gecen sene Savannah'da calisirken Alman donercisi gormustum. Gidip bakmadim ama sahibi kesin Turk'tur.

Onlar Elazigli, cok düzgün aile aslinda, eti bile kendi kesip döneri kendileri takiyorlar

Ama son zamanlarda bayagi isim yaptiklari icin saldilar iyice, hijyenle ilgili Gesundheitsamt‘ta rapor bile cikti o yüzden su an icin tavsiye etmem, ben de gitmiyorum zaten artik

Benim 1 numaram her zaman Nefisti, su an icin Nimmersatt favorim diyebilirim

Geri
Üst Alt