- 18 Mayıs 2011
- 52.979
- 56.850
- 4.613
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sobada yapardık köyde, soğan peynir, yufka üzerine pul biber dürünüp yerdik.firinda patates ve haslanmis yumurtayi ekmek arasi yaptim ustune pul biber , tuz ve tere yag serefsizim pirzoladan daha guzel
Ekli dosyayı görüntüle 161285
sobadaki ayri bir mukemmel oluyor hastasiyimBu sobada yapardık köyde, soğan peynir, yufka üzerine pul biber dürünüp yerdik.
Şimdi soba kalmadı
O tadı hiçbir yerde bulamam
afiyet olsun zoktorumBbq sandwichve siyah çay yanına
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
firinda patates ve haslanmis yumurtayi ekmek arasi yaptim ustune pul biber , tuz ve tere yag serefsizim pirzoladan daha guzel
Ekli dosyayı görüntüle 161285
Yoğurtlu muzlu yulaf
Yaşıyor mu kendisiBen içemeğe gidicem, Ünsal çağırıyor.
sever misin?
Sevilmez mi bea.
Kirvem nere bura![]()
![]()
Sitenin fosilleri yaza hoşgeldin yapıyorlar bende payımı aldım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kirvem diyosun sevdam olan konudan atıyosun konyalım. Konum olaraksa bodrumKirvem nere bura
Bana denk geldiğin için sevinmen lazım 1 günlük attım, baska bir mod/admine denk geleydik 1 haftadan başlardı. Konum güzelmiş seninle o havuda çimmek isterim.Kirvem diyosun sevdam olan konudan atıyosun konyalım. Konum olaraksa bodrum
Benim seninle ilgili fantezim yok üzgünümBana denk geldiğin için sevinmen lazım 1 günlük attım, baska bir mod/admine denk geleydik 1 haftadan başlardı. Konum güzelmiş seninle o havuda çimmek isterim.
Benim seninle ilgili fantezim yok üzgünüm
Sıkma canını, gün gelir kaldırılması gereken yerde kaldırırım ödeşiriz.Seni severim Konyalım ama beni üzdün bugün