Sertan Nalbant
10 Numara!
- 1 Eylül 2015
- 13.342
- 8.243
- 1.088
Yok bende de.Sen patlat bir link; Kenal blokcu
Çözüm sordum Kenan a ama wikipedia için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok bende de.Sen patlat bir link; Kenal blokcu
Yok bende de.
Çözüm sordum Kenan a ama vikipedia için

Cidden ciddi ise alalım bir ekran görüntüsü, çözemesek bile siteler den biz nasipleniriz.Itciymissin diye ciddi bir yardim talebinde bulunduk yaw. Yasakli sitelere girememekten isimizi Şamdan dergisiyle görur olduk.
Adamsin amcoglu.
Salatayı yedirip yolladılar diye mesaj attin dün gece.
O kadar zahmete gerek yok ki abi.
Creme sosuomlet mi
Başka yolları var.İzleme yapan IT'ler beni anca Teamviewer v.s. ile şifre gönderirsem izleyebilirler.
Yedik de ne oldu, şiştik de şiştik.Yemek lan konu yemek
Hahgwy2uhdhqhhshahdhhahahYerken neden bayılıyorsun, nefes mi alamıyorsun?

Başka yolları var.
Ben misal kimin hangi sitelere girip çıktığını, neler indirdiğini, internete neler yüklediğini, hangi portları kullanmaya çalıştığını, aldığı ve gönderdiği mailleri ve faksları, kullandığı tüm dokümanları, açtığı terminal server oturumunu bile bire bir izlemeye kadar gidebilirim.
Olay ikiye ayrılıyor, network içinde olan ve olmayan bilgisayarlar. İş yerinde network içinde olanları birebir izlemek çok kolay. Aynı network içinde olmayan bir bilgisayarı izlemek temel olarak daha zahmetli ama bir çok kullanıcı onu da bayağı kolaylaştırıyor.Aynen internet üzerinde ki hamleler mail, faks v.s. gibi bazı şeyleri server üzerinden izlersin ama sızıp birebir her şeyi izlemek için baya çalışmak gerek diye biliyorum. Bakma ben IT'ci değilim alanım Yazılım (Web).
Bir de şu sitelere girmeyi merak eden arkadaşlar nasıl girerim dışında nasıl korunurumu merak ediyorlarsa. Buraya virüs de gelmez.
Ekli dosyayı görüntüle 30927
Lan, bana da dikiz yaptın mı?Olay ikiye ayrılıyor, network içinde olan ve olmayan bilgisayarlar. İş yerinde network içinde olanları birebir izlemek çok kolay. Aynı network içinde olmayan bir bilgisayarı izlemek temel olarak daha zahmetli ama bir çok kullanıcı onu da bayağı kolaylaştırıyor.
Evet habibi.Lan, bana da dikiz yaptın mı?
Bilseydim taraklı sitelere girerdimEvet habibi.

Olay ikiye ayrılıyor, network içinde olan ve olmayan bilgisayarlar. İş yerinde network içinde olanları birebir izlemek çok kolay. Aynı network içinde olmayan bir bilgisayarı izlemek temel olarak daha zahmetli ama bir çok kullanıcı onu da bayağı kolaylaştırıyor.