Üyeler En Son Ne Yedi/İçti?

avokadoya lafim yok ama o nasil kombinasyon yumurta kasar ne varsa koymussun ekmegin üzerine düzmüssün ayip be kardesim

var diyor yani. Üst üste koyup yiyor o yüzden. Anladın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yakında vegan da olur buuu 🤮

bi gün bi otelde konferanstayız. öğle arası açık büfe yemek yiycez.

yakışıklı boylu poslu bi eleman vardı bi denetim firması çalışanı. biz tabaklara etleri doldurmuşuz. eleman masayı vegan vejetaryen şeylerle doldurmuş. dedik ki bu eleman kesin gay. neyse oturduk yiycez sanıyoruz. elemanı da bi yandan mimlemişiz. eleman kalktı çeşit çeşit etlerle tabağını doldurdu geldi. meğersem sebzeleri garnitür olarak almış.

demem o ki insanları yedikleriynen yargılamayalım

Şala bir yana reçeteni versene, deneyeyim ben de.

avokadonun içini kaşıkla çıkarıyoruz. bir kaseye alıyoruz. üstüne zeytinyağı sarımsak tuz limon koyup eze eze karıştırıyoruz.

diğer yanda 2 dilim ekmeği tavada kızartıyoruz. kızartma makinesinde de olur ama ben tavada üstüne biraz zeytinyağı dökerek kızartmaya bayılıyorum. bu arada derin bir tencerede poşe yumurta yapıyoruz. poşe yumurta benim için zor bir süreç.

hazırlanan sosu ekmeğe sürüyoruz üstüne yumurtayı alıyoruz. işte bu kadar. isteğe göre üstüne başka şeyler konulabilir.

sarımsaklı zeytinyağlı avokado sosunun kızarmış ekmekle birleşimi müthiş oluyormuş

Geri
Üst Alt