Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.679
- 90.265
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
karnabahar mı reis bu
Fabrika stylekarnabahar mı reis bu
karnabahar mı değil mi olm söyleseneFabrika style
Evet karnabahar ulan!!!karnabahar mı değil mi olm söylesene
afiyet olsunEvet karnabahar ulan!!!
Bunu yoğurtlu yiyecen..
Yedin mi?Ton balıklı salata yiyecegim
yedim?Yedin mi?
Afiyet olsun reisyedim?
Aylık Listede Gelecek MiSabah: Süt-Çikolatalı gevrek
Öğle Yemeği: Domates soslu konserve balık
Akşam: Pomfrit ve Tavuk-Hindi Sosis (1 tane ekmek), patates çok az kalmıştı zaten dünden
Arada: Antep Fıstığı, Bol Su, 1 bardak %100 elma suyu, 10g civarı chili çikolata. Bu akşam soğuk karpuz keserim.
Yarın akşam için bu akşamdan tavuk haşladım, yanına bulgur pilavı çekeceğim ve az yağlı yoğurt. Yarın kahvaltıda yumurta, bol çeşit peynir olacak, klasik türk kahvaltısı yapacağım. Maksimum 2 dilim siyah ekmek olacak. Öğle yemeği yiyeceğimi sanmıyorum, yeşil elma veya muz olur.
Sabah: Süt-Çikolatalı gevrek
Öğle Yemeği: Domates soslu konserve balık
Akşam: Pomfrit ve Tavuk-Hindi Sosis (1 tane ekmek), patates çok az kalmıştı zaten dünden
Arada: Antep Fıstığı, Bol Su, 1 bardak %100 elma suyu, 10g civarı chili çikolata. Bu akşam soğuk karpuz keserim.
Yarın akşam için bu akşamdan tavuk haşladım, yanına bulgur pilavı çekeceğim ve az yağlı yoğurt. Yarın kahvaltıda yumurta, bol çeşit peynir olacak, klasik türk kahvaltısı yapacağım. Maksimum 2 dilim siyah ekmek olacak. Öğle yemeği yiyeceğimi sanmıyorum, yeşil elma veya muz olur.
️ Sex öncesi sek kahveyi severim. Zihni açıyor bütün pozisyonları beyne programlıyor.Sabahları filtre kahvemi içmeden kendime gelemiyorum️
Pazar günü harici kahvaltı yapmam.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sex öncesi sek kahveyi severim. Zihni açıyor bütün pozisyonları beyne programlıyor.