- 16 Haziran 2010
- 202.438
- 154.240
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Un Helvası
Bu KFC sizin orada da aşırı pahalı mı?Zinger StackerEkli dosyayı görüntüle 164376
Normalde burada en pahalısı KFC ama son zamanda McDonalds'da zam yapmış ve KFC fiyatlarına yaklaştı çoğu menuler.Bu KFC sizin orada da aşırı pahalı mı?
Normalde burada en pahalısı KFC ama son zamanda McDonalds'da zam yapmış ve KFC fiyatlarına yaklaştı çoğu menuler.
Abin İskender'i ilk olarak yapan mekana 20 dakika yürüme mesafesinde oturuyor. Porsiyon 100 lira olmuş. İsim yapmak böyle bir şey...Yapmayin ulan. 2018'den beri mahrumum bu tat'tan.
Buradakiler kagit gibi geliyor insana Türkiye'de yedikten sonra. Telefonumda müthis bir mekan listesi var her hafta falan güncelliyorum, Türkiye'ye ilk geldigimde hepsini yiyecegim ve rahat bi 10kg alacagim.

Abin İskender'i ilk olarak yapan mekana 20 dakika yürüme mesafesinde oturuyor. Porsiyon 100 lira olmuş. İsim yapmak böyle bir şey...
Ekli dosyayı görüntüle 164439
Evet kank BursaBursa mı burası.
Bu mekanı da listeye ekliyorum.
çok severim ama ufağını beğenmedim - dikdörtgeni daha güzeldi - çaya dipçık yapıp zevkli