Üyeler En Son Ne Yedi/İçti?

tereyağlı ekmek 🍞

kesmedi üzerine hindi fümeli, tulum peynirli, marullu sandwich

Hindi füme (2 dilim)
İnce dilim tulum peyniri
1 tutam marul 🥬
Çok tahıllı tost ekmeği (2 dilim)
Mayonez
Az Kekik

Ekmeği al az mayonez sür, üzerine peynir ve hindi füme az mayonez daha, üzerine marullar, yatıştıracak kadar az mayonez ve kekik = DONE ✅

hep iyi seyler yiyecek degiliz ya dedim bir konserve deneyeyim misir usulu konserve fasulye aldim isitayim belki acilidir sosludur diye aman allahim yani tanimlayamadim tadini biraz yiyebildim sadece

allahtan yanina turk usulu zeytinyagli yaprak sarmasi bulmustum onunla ayran kurtardi biraz

bazen fantezi ters tepebilir :)

hep iyi seyler yiyecek degiliz ya dedim bir konserve deneyeyim misir usulu konserve fasulye aldim isitayim belki acilidir sosludur diye aman allahim yani tanimlayamadim tadini biraz yiyebildim sadece

allahtan yanina turk usulu zeytinyagli yaprak sarmasi bulmustum onunla ayran kurtardi biraz

bazen fantezi ters tepebilir :)
skt'ye baktın mı üstat tarihi geçmiş ya da sıcaktan bozulmuş olabilir

Millet ne güzel şeyler yiyor be kardeşim.

Sabah kahvaltısı:

1 bardak laktozsuz süt, içerisine;
2 tane ceviz,
3 yemek kaşığı yulaf,
1 adet orta boy muz,
1 çay kaşığı kakao.

🤌

Ben bittim arkadaşlar.

Bitki çayı yanında yine bitki.

Ekli dosyalar

• IMG-20220831-WA0005.webp
    IMG-20220831-WA0005.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 29
10 gün gecikmeli Ananaslı doğum günü pastam.

Rejim yapmıyor muydun ya, günlerdir gömüyorsun, ulaştın herhal hedefe.
Hala rejimdeyim. Sadece sadıcımın düğünü nedeniyle 3 gün ara vermiştim. Alkol çok ödem yaptı o kadar. Başka fazla bir rejimi bozacak bir şey yok.

Aynen hedefime ulaştım. Doğum kilolarımı verdim çok şükür ;D Nişanlılık kıvamına geldim. Ama durmak yok. Damatlığın içine girene kadar devam edeceğim :ka21: Hedefime de 6-7 kilo falan kaldı.

Hala rejimdeyim. Sadece sadıcımın düğünü nedeniyle 3 gün ara vermiştim. Alkol çok ödem yaptı o kadar. Başka fazla bir rejimi bozacak bir şey yok.

Aynen hedefime ulaştım. Doğum kilolarımı verdim çok şükür ;D Nişanlılık kıvamına geldim. Ama durmak yok. Damatlığın içine girene kadar devam edeceğim :ka21: Hedefime de 6-7 kilo falan kaldı.
Evet uzun soluklu diyetlerde bir pass payı gerekiyor ya, bıkıyor insan.

Maşallah tebrik ederim.

Geri
Üst Alt