Üyeler En Son Ne Yedi/İçti?

herkes kendi gastronomisi cercevesinde yorum yapmali bence

( tahir mahir kontra atagi ile cevap verdim begendin mi?)
Ben evli bir bireyim. Eşim ne pişirirse onu yerim, sorgulama hakkım yok.

(onur üründül pasif atağı ile cevap verdim peki sen beğendin mi?)

kahvalti
domates beyaz peynir hiyar zeytin aci biber bal
allah olmayanlara da versin (amin)

2 hafta diyecektim zaten de kötü örnek olmayayım dedim. Ben diyet yaparken 2 haftada bir muhakkak hayvan gibi tıkınırdım.

1 hafta abartı tabi
2 haftalık dönemde verdiğim kilo üzerine 2kg almıştım. 1 haftadır diyetteyim, 3kg vermişim. +1'im yani :)

Hızlı verdiğime göre full ödem tutmuş vücut muhtemelen.Yağ yapmamış olması güzel :ka21:

Altın burger yedin mi??
Hiç yemedim, yemeyi de pek düşünmüyorum.

Benim şuan en büyük arzum, Kasım başında kendime ödül günü vereceğim ve Cheddar şelaleli burger yiyeceğim :red:

Burger'i de ben kendim yapacağım :ka21: Kendi yaptığım soğan turşusunu, biber turşusunu ekleyerek vb.

Hiç yemedim, yemeyi de pek düşünmüyorum.

Benim şuan en büyük arzum, Kasım başında kendime ödül günü vereceğim ve Cheddar şelaleli burger yiyeceğim :red:

Burger'i de ben kendim yapacağım :ka21: Kendi yaptığım soğan turşusunu, biber turşusunu ekleyerek vb.

İmdat imdat yok mu kafamızı yakalıycak

Fabrikasyon MA DO.

İdare eder.
IMG_20221014_221304.webp

Bir tost yaptım var ya. Sarı buğday ekmeğini önden ısıttım. İçine sucuk, ince dilim domates, kaşar ve Bergama tulumu attım. Dışlarını hafif yağlayıp bir de çıktıktan sonra içine inci dilim kornişon attım. Acayip bir şey oldu. Biraz da hardal mı koysaydım dedirtti bir dahakine hardallı yapacağım.

Bir tost yaptım var ya. Sarı buğday ekmeğini önden ısıttım. İçine sucuk, ince dilim domates, kaşar ve Bergama tulumu attım. Dışlarını hafif yağlayıp bir de çıktıktan sonra içine inci dilim kornişon attım. Acayip bir şey oldu. Biraz da hardal mı koysaydım dedirtti bir dahakine hardallı yapacağım.

bir tane bana kargola bektasfield

Oğlumla kahvaltımız

Kaşarlı, peynirli, Balkan soslu omlet
Tütsülenmiş Sosis
Baharatlı Yeşil Zeytin
Domates
Peynirli Gül Böreği (Sadece Yağız için)

IMG_9689.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt