Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kapitalizme destek olmayınEkli dosyayı görüntüle 225728
Amerika'da Cheetos fabrikasına gidersen bu şekidle satılıyor - gördüğün dev paketlerin tanesi 65-70 Dolar
ölüyor olsam 1 ay sonraya randevu veriyorlar.Şaka bı yana, gözden randevu istedim şehir hastanesinde, 26 şubata var dediler. Mecbur normal insan gibi yaşamayıp doktor arkadaşlarımı aradım, ertesi güne randevu aldım. Normal vatandaş olmak çok zor Türkiye'de. Hiç sevmezdim bu işleri, mecburen bende yapar oldum
patso mu yiyoruz renktaş.biraz daha az pates koyaydin rdas
3 boğumAlabildin mi
Fransa'da ki akrabalar 8 ay sonra diş randevusu alabiliyoruz dediklerinde gülerdim. Şimdi ağlıyorum. O son doktoru dovmeyecektik..ölüyor olsam 1 ay sonraya randevu veriyorlar.
doktor bulma faslını geçtim sgk primi çok kesiyorlar. o kesilen sgk priminin yarısı ile hem bes yapar hem sağlık sigortası yaparım.Fransa'da ki akrabalar 8 ay sonra diş randevusu alabiliyoruz dediklerinde gülerdim. Şimdi ağlıyorum. O son doktoru dovmeyecektik..
6-7000 TL kesinti oluyor. Ozeldeyken böyle dertler yoktu, şimdi bordroda görünce insan elini ayağını ısırıyor. Neyse, konuyada yorum yapmak için, köfteci yusufta lastik köfte yedim demin. Şimdi Gloria jeanste filtre kahve içip sigaramı tellendiriyorum. Araba bakımda, 6da ona istediler senelik bakım için. Bu durumda ne yediğimi ifsalarsam banlanirim. Hayalinize bırakıyorum.doktor bulma faslını geçtim sgk primi çok kesiyorlar. o kesilen sgk priminin yarısı ile hem bes yapar hem sağlık sigortası yaparım.
O konunun yeri burası değil6-7000 TL kesinti oluyor. Ozeldeyken böyle dertler yoktu, şimdi bordroda görünce insan elini ayağını ısırıyor. Neyse, konuyada yorum yapmak için, köfteci yusufta lastik köfte yedim demin. Şimdi Gloria jeanste filtre kahve içip sigaramı tellendiriyorum. Araba bakımda, 6da ona istediler senelik bakım için. Bu durumda ne yediğimi ifsalarsam banlanirim. Hayalinize bırakıyorum.
yusuf un ekmek kadayıfı ilk çıktığı zamanlar çok iyiydi. sırf o kadayıf için lastik köftesini yerdim(o konuda adamlar istikrarlılar ama eskiden de lastikti şimdi de) o da bozuldu zamanla.6-7000 TL kesinti oluyor. Ozeldeyken böyle dertler yoktu, şimdi bordroda görünce insan elini ayağını ısırıyor. Neyse, konuyada yorum yapmak için, köfteci yusufta lastik köfte yedim demin. Şimdi Gloria jeanste filtre kahve içip sigaramı tellendiriyorum. Araba bakımda, 6da ona istediler senelik bakım için. Bu durumda ne yediğimi ifsalarsam banlanirim. Hayalinize bırakıyorum.
Ünsal sen ne yedin en son dostum? Alkolü bıraktım demiştin en son, konuyu 2-3 sayfa gezince bira gurmesi oldum senin yuzunden. Karaciğerin konya şeker fabrikasından daha fazla şeker sentezliyor dostum.O konunun yeri burası değil
Bir şey yemedim bugün bira içiyorum şu an.Ünsal sen ne yedin en son dostum? Alkolü bıraktım demiştin en son, konuyu 2-3 sayfa gezince bira gurmesi oldum senin yuzunden. Karaciğerin konya şeker fabrikasından daha fazla şeker sentezliyor dostum.
Ulan bı bana ismarlamadin.. her konya geçişi zihnen seni anıyorum, hanım olmasa yanımda bir gecisimde arayıp bulucam seni ve bira ismarlaticam sanaBir şey yemedim bugün bira içiyorum şu an.
Çok küfür yersin torrente falan girmeUlan bı bana ismarlamadin.. her konya geçişi zihnen seni anıyorum, hanım olmasa yanımda bir gecisimde arayıp bulucam seni ve bira ismarlaticam sanasevmesemde bira, senle içip Torrent konusucaz.
Afiyet olsun ağabey
Soğuk durup donuk suratlı mı olayım ulanSen niye herkesle “kanks”ın?
Herkesle iyi olan insanda sıkıntı vardırSoğuk durup donuk suratlı mı olayım ulanBenim yapım böyle dolmuş beklerken bile yandaki tanımadıklarımla bile sohbet etmek istiyolarsa sohbetimi eder geçerim
![]()