GSCimbom
Üyeler En Son Ne Yedi/İçti?
F

Üyeler En Son Ne Yedi/İçti? Sayfa 164

Fuat Ekinci ·

Cevap
9,1K
Okunma
276,8K
Sayfa
164/453
doktor bulma faslını geçtim sgk primi çok kesiyorlar. o kesilen sgk priminin yarısı ile hem bes yapar hem sağlık sigortası yaparım.
6-7000 TL kesinti oluyor. Ozeldeyken böyle dertler yoktu, şimdi bordroda görünce insan elini ayağını ısırıyor. Neyse, konuyada yorum yapmak için, köfteci yusufta lastik köfte yedim demin. Şimdi Gloria jeanste filtre kahve içip sigaramı tellendiriyorum. Araba bakımda, 6da ona istediler senelik bakım için. Bu durumda ne yediğimi ifsalarsam banlanirim. Hayalinize bırakıyorum.

6-7000 TL kesinti oluyor. Ozeldeyken böyle dertler yoktu, şimdi bordroda görünce insan elini ayağını ısırıyor. Neyse, konuyada yorum yapmak için, köfteci yusufta lastik köfte yedim demin. Şimdi Gloria jeanste filtre kahve içip sigaramı tellendiriyorum. Araba bakımda, 6da ona istediler senelik bakım için. Bu durumda ne yediğimi ifsalarsam banlanirim. Hayalinize bırakıyorum.
O konunun yeri burası değil

yusuf un ekmek kadayıfı ilk çıktığı zamanlar çok iyiydi. sırf o kadayıf için lastik köftesini yerdim(o konuda adamlar istikrarlılar ama eskiden de lastikti şimdi de) o da bozuldu zamanla.

1574922671755_500x375.png
Afiyet olsun ağabey

Geri
Üst Alt