- 1 Mayıs 2018
- 57.187
- 47.980
- 3.873
Bolognese![]()
neden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bolognese![]()
Çünkü evde kiyma duruyordu
Yoksa kaburga dolması mı?tavuk şiş
Lavaskivi miHaşlanmış 2 yumurta + üçgen peynir
Sorun çözülmüş sanıyorum, geçmiş olsunvalla laptop kapandı açılmıyordu dünden beri - sorun RAM lerden birindeymiş - tüm gece yeni laptopa nerden para vercem şimdi kabusu ve sinir bozukluğunu atlattım demin...
şu an iğrenç cıngılı var ama böreği güzel "lezzeti ala Bülent Börek" gömmekteyim

Tuvalete gireceğinde söyle ülkeden gidelimMangalda; Tavuk Göğüs, Köfte, Sucuk, Domates, Biber ve Soğan
Pilav
Rus Salatası
Çiğ Köfte
Ayran
Üçgen baklava
Mangalda; Tavuk Göğüs, Köfte, Sucuk, Domates, Biber ve Soğan
Pilav
Rus Salatası
Çiğ Köfte
Ayran
Üçgen baklava
adamın listeye Afiyet olsun yerine bu denir mi Motz yav - bırak tadını çıkarsın.zenginmisin
doğru demişadamın listeye Afiyet olsun yerine bu denir mi Motz yav - bırak tadını çıkarsın.
hem belki kendi yapmadı misafirlikte gömdü bunları![]()
velevki yaptım ... buna zengin diyorsanız, bildiğin normal kahvaltı masasına adam başı 450 TL verip bardak ça 100 TL verenler var buralarda. (maalesef)doğru demiş
hayırdır zengin işbirliği mi yapıyorsun?
velevki yaptım ... buna zengin diyorsanız, bildiğin normal kahvaltı masasına adam başı 450 TL verip bardak ça 100 TL verenler var buralarda. (maalesef)
bu tarz militarist söylemleri şahsım üzerinde kullanmayınızferamuzun askerleriyiz