- 5 Eylül 2014
- 84.418
- 70.200
- 4.393
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşallah Anadolu’nun lezzetlerini tadarsın??????
Geçen gün kavurma pilav yemiştimİnşallah Anadolu’nun lezzetlerini tadarsın
Krepin neyine wow attın ulanİnşallah Anadolu’nun lezzetlerini tadarsın
Water niye waterda etli pilav Rice with meat değil rtaş?water and etli pilav
İngilizcem zayıf rengim aklıma gelmediWater niye waterda etli pilav Rice with meat değil rtaş?
Bu murat alıngan aslında. Onun kusuruna bakma Arif agabeyAlinmadim kardesim. Saka yollu merakimdan sorduydum. Ister calis ister babadan ye. Afiyet olsun.![]()
İstridye mantarlı risotto
Onur'umun sana olan tepkisi temsili reis yavKemal Almanya'ya mı götürdü, son zamanlarda hep lüks şeyler yiyorsun
Kemalime kaçtımKemal Almanya'ya mı götürdü, son zamanlarda hep lüks şeyler yiyorsun
Onur'umun sana olan tepkisi temsili reis yav24. Sn'den sonra başlıyo
O'nu sus çaktırma yeni rütbeden sonra gidiyomuş o yazıKanks yav yazısı nereye gitti yav![]()
foto alalımÖğlen de rakı balık vardı ama Dörtyol Yeniyurt Sahili'ndeydi ama şu an çam altında keyif çekecem kendi tuttuğumuz balıklarla![]()
Dedem arada nefes aldığını görmek beni mutlu ediyorfoto alalım
Ne alaka lan sef gümüş kıvrım oldum bir şey gitmedi kandırma milletiO'nu sus çaktırma yeni rütbeden sonra gidiyomuş o yazı![]()
tşkler rengim birazdan almanya-isviçre-uefa fon hattına dair bir şikeyi ifşa eden bir msjım olacak onu düşünüyorumDedem arada nefes aldığını görmek beni mutlu ediyor
Çam ağacının altında masa sırf manzara fotosunu çekmek için balkon tarafına geçtim reisfoto alalım