Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.668
- 90.257
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taçsız Kral rütbesi bu aslanımNe alaka lan sef gümüş kıvrım oldum bir şey gitmedi kandırma milleti![]()
Kanks yav yazısı nereye gitti yav![]()
@Cihan Ağzıkara hemen geri ekleyelim şefimO'nu sus çaktırma yeni rütbeden sonra gidiyomuş o yazı![]()
Ya hayır@Cihan Ağzıkara hemen geri ekleyelim şefim
Ya hayırBak Discord'tan görüntülü ararım gece 2'de söverim
İster oyun için ister normal sohbet ederken ister görüntülü isterse sesli 1 şekilde görüşebiliyosun reis bu programlaDiscord nedir beyefendi
Dur ben bunu bir deneyeyimİster oyun için ister normal sohbet ederken ister görüntülü isterse sesli 1 şekilde görüşebiliyosun reis bu programla![]()
Teknolojiden çok geride kalmış olman normal dedem boşver sen discordu falan senlik değil.Discord nedir beyefendi
Teknoloji geldi duygular bitti kardeş. Artık şarkı bile yazamiyorlar. Geçen Sılanin bir sarkisini gordum. Dedim bu nedir. Kadında duygu kalmamış saçma bir sarkiTeknolojiden çok geride kalmış olman normal dedem boşver sen discordu falan senlik değil.
Teknolojinin gelişimi iyi bir sey dedemTeknoloji geldi duygular bitti kardeş. Artık şarkı bile yazamiyorlar. Geçen Sılanin bir sarkisini gordum. Dedim bu nedir. Kadında duygu kalmamış saçma bir sarki
Değil kardeş değil. Kotuye gidiyoruz. Şeytanın icatları bunlarTeknolojinin gelişimi iyi bir sey dedem
Aldi salatası mı bu Kemal'im
Aynen Rdas ton balıklı aldı salatasıAldi salatası mı bu Kemal'im
Abvermesin
Seninki cok güzel sanki bize ismini sanat diye yutturmaya calisiyorKemal'in ismini görünce infilak ettim.