Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Daha sonradan bu yazını hatırlatırım sonra bana yok 8. biradaydım yok ayazda kaldıydım demeBir kereden bir şey olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha sonradan bu yazını hatırlatırım sonra bana yok 8. biradaydım yok ayazda kaldıydım demeBir kereden bir şey olmaz
Bu ne demek lan içip içip sana mı yükseliyorDaha sonradan bu yazını hatırlatırım sonra bana yok 8. biradaydım yok ayazda kaldıydım deme![]()
Ben böyle bir ilişkiye girdimDaha sonradan bu yazını hatırlatırım sonra bana yok 8. biradaydım yok ayazda kaldıydım deme![]()
Ben böyle bir ilişkiye girdim
Hayır olayı 6. duyu organından anlama 1 defa da kanks yavBu ne demek lan içip içip sana mı yükseliyor
feramuz bugün gay oldugunu itiraf ettigin icin gscimbom yönetimine alındıgın dogru mu
Denemek istiyorsan tattırırımferamuz bugün gay oldugunu itiraf ettigin icin gscimbom yönetimine alındıgın dogru mu
@Alper AltunSen kime muamele çektinde beni modişko yapın dedin?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Lpg nedirHayır olayı 6. duyu organından anlama 1 defa da kanks yavBazen Lpgli tarzı mesajları yazdığında hatırlatıyom bu bahanelerle geliyo
![]()
arap kahvesidir odibek kahvesi
halis muhlis made in turkiyearap kahvesidir o
Enteresan şeyler yazma hocadibek kahvesi
Türk kahvesi diye bişey yoktur kahve yemenden geliyorhalis muhlis made in turkiye
arap kahvesi sevmiyorum muhtemelen sen tadina bile bakmadan salliyorsun
dibek kahvesi
hep demisimdir forumun agzinin tadini bilen gurmelerindensin heisBayılırım
turk kahvesi tanimi osmanlida turklerin kendine has pisirme sekli ve kahve yorumundan gelmektedirTürk kahvesi diye bişey yoktur kahve yemenden geliyor
yemekler güzel mi ordaturk kahvesi tanimi osmanlida turklerin kendine has pisirme sekli ve kahve yorumundan gelmektedir
turk kahvesinin tadi burda yok bu arada
yemen kahve dukkanina da gittim bizimkiler nasil yapiyorsa ayni tad degil arap kahvesi daha bir aci geliyor bana