- 26 Ocak 2021
- 41.014
- 40.266
- 3.078
Evleniyormusun muradımYok yanlış anlaşılmış Gökhan abi düğün değil düğün öncesi eğlencesiDüğün de bu hafta içinde yav
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evleniyormusun muradımYok yanlış anlaşılmış Gökhan abi düğün değil düğün öncesi eğlencesiDüğün de bu hafta içinde yav
![]()
Kuzenimin düğünü kanks yavEvleniyormusun muradım
mahallede toplanan tavukla diyinceYok yanlış anlaşılmış Gökhan abi düğün değil düğün öncesi eğlencesiDüğün de bu hafta içinde yav
![]()
@Murat Durmaz için nabzı atsın yeter. Allah affeder Muradım affetmezmahallede toplanan tavukla diyince
Sen arakladın tavukları sandım kanksAllah tamamına erdirsin diyelim
![]()
Kuzenle beraber kız tarafının olduğu mahallede kimin evde tavuk varsa gittik aldıkmahallede toplanan tavukla diyince
![]()
Murat yerine o cümleyi başkası kursaydı Murat'ın anlatmak istediği gibi anlardık muhtemelen. Konu Murat olunca başta ben de öyle anladımmahallede toplanan tavukla diyince
![]()

Anladığım kadarıyla laboratuvar koşullarında yeni bir virüs üretimi için şeyinizi sıvadınız, kollarınızıKuzenle beraber kız tarafının olduğu mahallede kimin evde tacuk varsa gittik aldık![]()
Allah'ın belası herifAnladığım kadarıyla laboratuvar koşullarında yeni bir virüs üretimi için şeyinizi sıvadınız, kollarınızı![]()
Muradım güneşte fazla kalmışsın Arda gibi bir şey olmuşsun, bu son halin mi
Ulu kankam tatildeydin heral
Yanımda şu anda kuzenim var bu arkadaşın neyin kafasını yaşıyo diyoMuradım güneşte fazla kalmışsın Arda gibi bir şey olmuşsun, bu son halin mi![]()
Beefeater mi gordons mu?
Tanqueray demeyin fiyatını hakettiğini düşünmüyorum daha yeni bir şişesini bitirdim
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
@Onur Bakır ben ve Pamela Anderson ile sahil güvenlik serisinin yeni sezonunun çekimlerindeydik GökenimUlu kankam tatildeydin heral
Muradım aç kalmaz
Ben şu kümesin kapısına bi elektrik vereyim yinede
Serhanım önce bi arkanı dön
Yanımda şu anda kuzenim var bu arkadaşın neyin kafasını yaşıyo diyoMatrak 1 adammış diyo senin için
![]()
Onur ordaysa Pamelayı gönderin gitsin Azizim@Onur Bakır ben ve Pamela Anderson ile sahil güvenlik serisinin yeni sezonunun çekimlerindeydik Gökenim
Muradım kümeslerde dolaşırken biz ince ve kalın işlerdeydik anlayacağın![]()
Yuppi Piliçleri ceosu @Murat Durmaz ı sordu habire Pamela, bugünde Muradım tavuklardan bahsedince jeton şimdi düştü. Bunlar teşko olmasın GökenimOnur ordaysa Pamelayı gönderin gitsin Azizim![]()
![]()
Piliçleri Murat reise soracaksın onu sevmeyen piliç olmaz ama Pamela biraz kartYuppi Piliçleri ceosu @Murat Durmaz ı sordu habire Pamela, bugünde Muradım tavuklardan bahsedince jeton şimdi düştü. Bunlar teşko olmasın Gökenim![]()