- 18 Mayıs 2011
- 52.991
- 56.870
- 4.613
eksi ayran sever misin ?Canim cekti simdi
ben yaylanin bi köy ayrani var hafif eksi onu iciyorum , guzel baya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eksi ayran sever misin ?Canim cekti simdi
Hollanda mi yoksaHhaha yes
Adini unuttum, caramel birsey daha yaziyordu.
Müq. yarin alis verise gitcem bundan bulursam alacameksi ayran sever misin ?
![]()
Alışverişe nereye gidiyonMüq. yarin alis verise gitcem bundan bulursam alacam
Üzüm çıkmadıSıyah üzüm
Et vs icin genellikle yaz gülü, alman marketler lidl, aldi, kaufland, rewe degisiyo. Angebot nerde varsa oraya bro inflation aldi basini gidiyo. Sen?Alışverişe nereye gidiyon
Kenyaya ulasmamıs demekki henüz 2 aydır tüketiyorumÜzüm çıkmadı
AynEt vs icin genellikle yaz gülü, alman marketler lidl, aldi, kaufland, rewe degisiyo. Angebot nerde varsa oraya bro inflation aldi basini gidiyo. Sen?
İlaçlı üzümleri yeKenyaya ulasmamıs demekki henüz 2 aydır tüketiyorum
Birak bu işleri Hakan LambEt vs icin genellikle yaz gülü, alman marketler lidl, aldi, kaufland, rewe degisiyo. Angebot nerde varsa oraya bro inflation aldi basini gidiyo. Sen?
Sana ne yaptim be adam, sevgi tek taraflimis… gurbodas….
Ekonomi kötü libosfield, almancilara sor burda, orta seker/kücük is verenler bazilari dükkani kapatiyo, bazilari iscileri sutluyo, büyük fabrikalar zor durumda. Iyi gitmiyor suan.Birak bu işleri Hakan Lamb
Ekonomi kötü libosfield, almancilara sor burda, orta seker/kücük is verenler bazilari dükkani kapatiyo, bazilari iscileri sutluyo, büyük fabrikalar zor durumda. Iyi gitmiyor suan.
bizde yok lan bu. şerefsiz yaylaeksi ayran sever misin ?
![]()
Daha önce cevaplamış idim wow atmiştin bunaSen ne isle mesgulsun

orda yayik ayran var la onun oldugu yerde buna ne gerek varbizde yok lan bu. şerefsiz yayla